Auping matrassen

Waarom een matras van Auping?

Matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Elk matras is samengesteld uit andere materialen en vullingen. Iedereen slaapt anders, daarom zijn er diverse soorten Auping matrassen verkrijgbaar. Zo heeft Auping pocketvering matrassen, koudschuim matrassen en latexmatrassen. We raden u aan om in onze winkel te proberen welk matras bij uw wensen past. Naast het matras is het soort bed ook belangrijk, neem eens een kijkje tussen onze Auping bedden.

Hoe lang gaat een Auping matras mee?

Een gemiddeld Auping matras gaat tussen de 5 en 10 jaar mee. We slapen namelijk ongeveer 33% van ons leven, de één slaapt meer dan de ander. Daarom hebben we voor elke behoefte een ander aanbod. Heeft u behoefte aan warmte? Wilt u meer ondersteuning? Misschien bent u wel allergisch of heeft u andere lichamelijke klachten. De samenstelling van het matras speelt hierbij een belangrijke rol. Laat één van onze adviseurs u helpen bij het maken van de perfecte keuze!

Bezoek onze winkels in Apeldoorn en Nunspeet

U heeft een Auping matras gezien op onze site maar bent benieuwd hoe deze ligt, dat kunnen wij van Slaapidee ons goed voorstellen, daarom kunt u het matras bij ons komen testen. We zijn te vinden aan de Stationsstraat 37 in Apeldoorn, of aan de Ds. Martiniuslaan 8 in Nunspeet. Bekijk ook eens de Auping hoofdkussens, deze liggen namelijk ook in onze winkel!

Online uw Auping matras kopen?

Als u de keus al gemaakt heeft is het natuurlijk mogelijk het Auping matras via onze website te bestellen. Het matras wordt persoonlijk bij u aan huis geleverd en daar gemonteerd. Mocht u vragen hebben zijn onze experts op werkdagen van 9.30 tot 16.30 telefonisch te bereiken op 0341 – 26 06 09 of stuur gerust een email naar info@slaapidee.nl

Auping matrassen

Bent u opzoek naar een matras van Auping? Er zijn verschillende modellen die u kunnen helpen bij een betere nachtrust. Alle Auping matrassen voeren vocht af en zorgen voor een goede ventilatie. Zo blijft uw bed fris en schoon. Ook zijn de matrassen van Auping wetenschappelijk onderzocht om een goede nachtrust te kunnen garanderen. Bij Slaapidee helpen we graag bij het kiezen van een perfect matras.
Auping matrassen
Minimal Price: 495.00