Boxspring

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Dan bent u bij Slaapidee aan het juiste adres! In onze showrooms hebben wij diverse sets staan. Veel boxspringsets worden eveneens geleverd inclusief een hoofdbord en/of voetenbord en een matrastopper. Slaapidee heeft voor ieder wat wils!

Ons assortiment boxsprings

Slaapidee biedt een zeer uitgebreid assortiment aan boxsprings, met o.a. vlakke boxsprings, elektrisch verstelbare boxsprings en complete boxspringsets. We hebben een passende boxspringset voor elk budget! Wij leveren uitsluitend boxsprings van de beste merken, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit. De boxsprings zijn leverbaar in diverse bedmaten en kleuren. Daarbij kunt u bij de meeste boxspringsets zelf bepalen of u de voorkeur geeft aan een hard of juist een soepel matras. Zo kunt u heel eenvoudig de ideale boxspringset samenstellen die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet! Profiteer ook van onze boxspring aanbiedingen van bekende merken. 

Boxsprings kopen bij Slaapidee

Al onze boxspringsets zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen in Apeldoorn en Nunspeet. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en onze diverse boxspringsets uitproberen. Daarbij kunnen onze ervaren medewerkers u van een deskundig advies voorzien. Heeft u een mooie boxspringset uitgezocht bij Slaapidee Apeldoorn of Slaapidee Nunspeet, dan kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice en onze montageservice. Zo hoeft u zich dus niet druk te maken over het vervoer en de installatie van uw nieuwe boxspringset!

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Boxsprings

Boxspring
Minimal Price: 650.00