Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.725,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Boxspringset Preston Kristal 12

De stijlvolle mini- boxspringset Preston Kristal 12 bestaat uit vlakke of elektrische boxspring(s) met 7 zone pocketveren en is leverbaar in diverse maten en stofsoorten c.q. kleuren.

De set wordt geleverd met een vlak, strak hoofdbord, 7cm dik en 100 cm hoog, 2 x pootset Stiletto (hoogte 15cm bij een vaste box en 18cm Contempo poten bij een elektrische box. De boxspring wordt geleverd met witte Topaas matrassen (keuze uit 7 zone matras met koudschuim comfortlaag of volledig koudschuim matras). Er is tegen meerprijs de mogelijkheid om pocketveer matrassen met koudschuim, traagschuim, latex of volledig koudschuim te leveren. Tevens behoort gestoffeerde matrassen tot de mogelijkheden. Ook is een combinatie met diverse toppers en hoofdborden mogelijk en is er een 210 cm of 220 cm tegen meerprijs leverbaar. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan of bekijk de mogelijkheden in de showroom Apeldoorn of Nunspeet.

De mini-boxspring set Kristal 12 staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn en Nunspeet.

De prijs is inclusief witte Topaas matrasssen en Lilly hoofdbord. De vermelde prijs is de prijs van een Preston Kristal 12 boxspring in de maat 140 x 200 cm Stofgroep A. Mocht u de prijs willen weten van een andere maat Preston Kristal 12 boxspring neem dan contact met ons op via de offerte knop.