Vlak

Vlakke boxsprings

U bent op zoek naar een goede maar betaalbare boxspring? Dan bent u bij Slaapidee aan het goede adres! Een vlakke boxspring is de meest simpele variant van een boxspring; dit type is namelijk niet elektrisch verstelbaar. Dat betekent echter niet dat een vlakke boxspring minder comfortabel is! Bovendien zijn vlakke boxsprings doorgaans een stuk goedkoper in aanschaf dan elektrisch verstelbare boxsprings. Zo kunt u dus ook met een kleiner budget een zeer comfortabel bed aanschaffen.

Slaapidee.nl is dé specialist op het gebied van boxsprings en biedt u verschillende vlakke boxsprings van het merk Preston. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit! We hebben zowel losse vlakke boxsprings als complete boxspring sets, welke inclusief matras(sen) worden geleverd. De vlakke boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Neemt u ook meteen even een kijkje in ons assortiment met boxspring accessoires; hier vindt u bijpassende dekenkisten, hockers en voetenbankjes van Preston, waarmee u uw nieuwe boxspring set helemaal compleet kunt maken.

Vlakke Preston Boxspring

Een vlakke boxspring kopen doet u heel eenvoudig via Slaapidee.nl! Tijdens het bestellen van uw nieuwe boxspring kunt u eenvoudig de gewenste maat selecteren, evenals de kleur van de stof en de hardheid van de matrassen. Zo kunt u dus heel eenvoudig uw ideale vlakke boxspring samenstellen. U kunt veilig betalen en uw bestelling wordt gratis bij u thuisbezorgd. Indien gewenst kunnen wij uw boxspring ook voor u monteren. Hier hoeft u geen extra kosten voor te betalen. Verder heeft u het recht op 14 dagen proefslapen en krijgt u bij ons minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. En mocht u twijfelen over welke vlakke boxspring voor u het meest geschikt is, dan helpen wij u graag met een persoonlijk advies.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vlakke boxsprings

Vlak
Minimal Price: 650.00