Extra informatie

Levertijd
7 - 8 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.695,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Boxspringset Preston Kristal 30

Deze stijlvolle Preston boxspring combinatie Kristal 30 biedt een heerlijk ligcomfort door o.a. de keuze mogelijkheid voor diverse matrassen c/q toppers uitgevoerd met diverse comfort materialen. U heeft 25 jaar garantie op veer- en frame breuk van deze 30cm dikke boxspring. De boxspring kan uitgevoerd worden met witte matrassen (zonder topper) of geleverd worden met gestoffeerde (pocketveer) matrassen. Standaard wordt de boxspring uitgevoerd met de witte matras Topaas (pocketveer met Koudschuim) of, tegen meerprijs de gestoffeerde Basic matras en Basic topper. Tegen een meerprijs kunnen we ook een volledig koudschuim matrassen, pocketveer matrassen met traagschuim of pocketveer matrassen met koudschuim leveren.

Standaard topper is de Basic comfortschuim topper maar ook hier is tegen een meerprijs keuzemogelijkheid in toppers uitgevoerd met verschillende comfortmaterialen en uitvoeringen. Het glad gestoffeerde hoofdbord, 7 cm dik is standaard 100cm hoog maar kan ook op 80 cm geleverd worden met naar keuze gelijk aan de boxspring of oversized, 10cm aan elke zijde uitstekend. ( Het standaard hoofdbord staat niet afgebeeld op de foto's) Er zijn tegen meerprijs diverse (Design) hoofdborden te combineren.

Uiteraard is elektrische verstelbaarheid van de boxsprings mogelijk tegen meerprijs. Boxspring, matrassen en hoofd/voetbord zijn te leveren in diverse stofsoorten en kleuren.

Neem een kijkje in een van onze winkels voor een compleet overzicht van de stofsoorten en kleuren. De boxspring is ook te leveren in een Kristal 12 (12 cm), Kristal 20 (20cm) en een Kristal 25 (25cm) variant. Kijk voor de specificatie van deze boxsprings op onze website.

Voor uitgebreid advies over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze specialisten in Apeldoorn of Nunspeet of breng een bezoek aan een van onze winkels.

De Preston Kristal 30 staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn en Nunspeet.