Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 2.819,00

€ 2.495,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Preston Royal 30 Boxspringset

Deze complete boxspring combinatie is de koning onder de boxsprings. Qua ligcomfort en keuzes!
De Preston Royal is een zeer fraaie boxspringcombinatie compleet met een Design hoofdbord en heerlijke matrassen.
U stelt deze set geheel zelf samen. U hebt 25 jaar garantie op veerbreuk van de boxspring!!
Zo hebt u keuze uit zeer veel kleuren en stofsoorten en keuze uit verschillende kleuren sledepoten met of zonder RVS sierstrip. Standaard word de boxspringset geleverd met Basic 7 zone pocketveer matrassen met een comfortschuim afdeklaag. Optioneel en tegen meerprijs zijn er ook volledig koudschuim 7 zone matrassen te leveren of geneste 7 zone pocketveer matrassen met een koudschuim of traagschuim comfortlaag. Het Design hoofdbord kan oversized (steekt aan beide kanten ca 10 cm uit) of gelijk aan het bed geleverd worden. Het is ca. 121 cm hoog en ca. 13 cm dik. Bij 160 cm breed is het hoofdbord deelbaar
De boxspringset wordt compleet gemaakt met een Basic comfortschuim topper. Wilt u een ander comfort materiaal of een dikkere topper? Dat kan tegen een meerprijs gerealiseerd worden.
Er zijn diverse (Design) hoofdborden en voetborden (tegen een meerprijs) te combineren, zelfs een luxe variant van 150cm hoog is tegen een meerprijs leverbaar. Uiteraard is de Preston Royal 30 tegen meerprijs elektrisch verstelbaar te leveren.

Boxspring, matrassen en hoofd/voetbord zijn te leveren in diverse stofsoorten en kleuren. Neem een kijkje in een van onze winkels voor een compleet overzicht van de stofsoorten, hoofd- of voetborden en kleuren. De boxspring is ook te leveren in een Royal 20 (20cm dik) en een Royal 25 (25cm dik) variant. Kijk voor de specificatie's van deze boxsprings op onze website.

Voor uitgebreid advies over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze specialisten in Apeldoorn of Nunspeet of breng een bezoek aan een van onze winkels.

De Preston Royal 30 staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn en Nunspeet.