Preston

De diverse Preston producten

Bij het merk Preston kunt u terecht voor diverse producten die bijdragen aan een goede nachtrust, zoals boxsprings en toppers. De Preston boxsprings zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo kunt u kiezen uit verschillende lijnen, waaronder de Royal lijn en de Easy lijn. De Royal lijn biedt zeer comfortabele boxsprings aan die u volledig zelf samenstelt. Het creëren van het ideale bed wordt zo dus erg gemakkelijk! De Easy lijn bestaat juist uit een complete boxspring, waarbij u zelf alleen de stof hoeft te kiezen. Sommige Preston boxsprings zijn elektrisch verstelbaar voor het beste comfort. U kunt uw Preston boxspring of uw huidige matras nog comfortabeler maken met één van de Preston toppers. Een Preston topper legt u op uw eigen matras voor extra ondersteuning. Het gebruiken van een topper heeft meerdere voordelen. Zo gaat uw matras langer mee doordat de topper de matras beschermt. Tevens kunt u de ruimte tussen twee matrassen opvullen door een topper over beide matrassen heen te leggen. Speciaal voor de verstelbare boxsprings biedt Preston ook splittoppers aan. Deze producten bewegen mee met de vorm van de boxspring waardoor u nog comfortabeler kunt liggen.

Preston producten kopen

Als u Preston producten bij Slaapidee bestelt, dan kunt u van meerdere voordelen profiteren. Zo mag u gratis 14 dagen proefslapen en u weet dan zeker dat u de juiste producten heeft besteld. Uw bestelling wordt gratis bezorgd en eventueel ook gratis gemonteerd. Tevens krijgt u op alle producten minimaal 3 jaar garantie.

Artikelen 1 tot 9 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 9 van 37 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Preston

Preston, collectie om van te dromen

Preston

Het merk Preston biedt diverse producten aan op het gebied van slaapkamers en bedden. Lekker kunnen slapen is bij Preston erg belangrijk en de bedden van Preston staan dan ook bekend om de kwaliteit. Op de website en in de winkels van Slaapidee kunt u de diverse Preston producten bekijken!

Preston
Minimal Price: 159.00