Lattenbodem

U bent op zoek naar een nieuwe bedbodem? In de online shop van Slaapidee.nl vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Op deze pagina treft u ons indrukwekkende assortiment lattenbodems aan. Bekijk op uw gemak het aanbod en laat u overtuigen door de vele mogelijkheden!

Over lattenbodems

De lattenbodem is een universele bedbodem, doorgaans bestaand uit 28 of (bij een zwaardere belasting) 42 latten. Latten bedbodems zijn verkrijgbaar in zowel eenvoudige vaste uitvoeringen als handverstelbare en elektrische uitvoeringen. Ze kunnen in een bestaande bedombouw worden geplaatst, maar het is ook mogelijk om een lattenbodem met een set bedpoten te combineren en er zonder ombouw gebruik van te maken. Er zijn natuurlijk hele luxe exemplaren verkrijgbaar, maar lattenbodems behoren over het algemeen tot de goedkopere typen bedbodems.

Latten bedbodem assortiment

Als dé specialist op het gebied van lekker en betaalbaar slapen bieden wij u een uitgebreid assortiment met lattenbodems. U heeft de keuze uit gewone vlakke lattenbodems, handverstelbare lattenbodems en elektrische lattenbodems. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan lengte- en breedtematen. Er is een geschikte latten bedbodem voor elk bed en voor elk budget te vinden!

Behalve voor een latten bedbodem kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van een spiraal bedbodem of een schotel bedbodem.

Lattenbodem kopen

Een nieuwe lattenbodem kopen is zo geregeld bij Beddenactie.nl. U profiteert bij ons van vele voordelen, waaronder een gratis bezorging van uw bestelling, een gratis montage en minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe latten bedbodem, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Lattenbodem
Minimal Price: 99.00