Lattenbodem

Lattenbodems

Is uw huidige lattenbodem aan vervanging toe? Of heeft u een nieuw bed aangeschaft waarvoor u nog een lattenbodem nodig heeft? Bij Slaapidee kunt u heel gemakkelijk online een nieuwe lattenbodem kopen. U bent echter ook van harte welkom bij onze vestigingen

Hoe kies ik de juiste lattenbodem?

Het uitzoeken van de ideale lattenbodem voor uw bed is niet alleen maar een kwestie van de juiste maat selecteren. Er zit namelijk best veel verschil in de verschillende soorten lattenbodems die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten op een rijtje gezet:

  • Het aantal latten: Een van de belangrijkste dingen die u in uw achterhoofd moet houden als u zich gaat oriënteren op een geschikte lattenbodem: hoe meer latten, des te beter de ondersteuning. Een lattenbodem met 42 latten, bijvoorbeeld, is veel beter in staat om het gewicht goed te verdelen dan een lattenbodem die slechts 24 latten heeft. Dus als u verzekerd wilt zijn een kwalitatief hoogwaardige lattenbodem, kies dan voor een exemplaar met zoveel mogelijk latten. Een groter aantal latten is nog eens extra belangrijk als u een pocketvering matras heeft. De veren in dit soort matrassen moeten namelijk voldoende tegendruk krijgen om een optimaal slaapcomfort te faciliteren.
  • De ruimte tussen de latten: Wij raden altijd aan om te kiezen voor een lattenbodem met niet meer dan 4 centimeter ruimte tussen de latten. Dit omdat er bij grotere tussenruimtes vroeger of later kuilvorming zal optreden, zelfs bij de beste matrassen. Hoe smaller de tussenruimtes, hoe beter de ondersteuning.
  • Verstelmogelijkheden: Naast vlakke lattenbodems zijn er ook handmatig verstelbare en elektrisch verstelbare lattenbodems verkrijgbaar. Indien u besluit voor een verstelbare lattenbodem te gaan, dan moet u er rekening mee houden dat niet alle matrassen hier geschikt voor zijn.  

Ons assortiment lattenbodems

Slaapidee levert zowel vlakke als handmatig en elektrisch verstelbare lattenbodems van topmerken zoals Preston. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit! Deze lattenbodems zijn te combineren met zowel Preston bedden als bedden van andere merken en zijn vanzelfsprekend in vele afmetingen verkrijgbaar.

Behalve voor lattenbodems kunt u ook voor andere soorten bedbodems bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan een spiraalbodem of een schotelbodem. Daarnaast leveren wij diverse bedbodem accessoires.

Lattenbodem kopen bij Slaapidee

Wilt u lattenbodems kopen maar kunt u wel wat deskundig advies gebruiken? Kom dan langs bij een Slaapidee vestiging in Nunspeet of Apeldoorn. Hier kunt u op uw gemak onze bed lattenbodems bezichtigen en u door onze ervaren medewerkers laten informeren en adviseren. Mocht u uw keuze reeds gemaakt hebben, dan kunt u vanzelfsprekend ook online uw nieuwe lattenbodem kopen. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorg- en montageservice. Komt u ergens niet uit? Neem dan even contact met ons op, we helpen u graag verder!

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Lattenbodem
Minimal Price: 115.00