Silvana hoofdkussens

Bent u op zoek naar een comfortabel hoofdkussen met een goede ondersteuning? Dan moet u zeker even een kijkje nemen in het assortiment Silvana hoofdkussens van Slaapidee! Silvana kussens worden vervaardigd uit de beste materialen en bieden voor iedereen het ideale comfortniveau. Daarmee wordt u écht uitgerust wakker!

Waarom kiezen voor een Silvana hoofdkussen?

Op basis van diepgaande wetenschappelijke onderzoeken lanceerde Silvana in 1983 het eerste Silvana Support hoofdkussen. Dit innovatieve product was destijds behoorlijk revolutionair; als het op slaapcomfort aankwam besteedde men vooral aandacht aan het matras en de bedbodem en werd er nauwelijks nagedacht over het kussen. Dat eerste Silvana hoofdkussen, dat was uitgerust met ingebouwde nekondersteuning, werd een groot succes. Silvana behoort nog altijd tot een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van hoofdkussens. Alle producten worden volledig in Nederland geproduceerd. Het merk investeert bovendien veel in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en materialen, om zo elk type slaper het best mogelijke hoofdkussen te kunnen bieden. Inmiddels is het assortiment kussens uitgebreid en aangevuld met een collectie dekbedden.

Ons assortiment Silvana hoofdkussens

Wilt u een Silvana kussen kopen? Bij Slaapidee vindt u onder andere de Silvana Support serie, welke bestaat uit zes verschillende comfortniveaus:

 • Comfort 1 (Rood): Extra zacht
 • Comfort 2 (Oranje): Zacht
 • Comfort 3 (Paars): Beetje zacht
 • Comfort 4 (Blauw): Beetje stevig
 • Comfort 5 (Geel): Stevig
 • Comfort 6 (Groen): Extra stevig

Verder treft u in de collectie diverse speciale hoofdkussens aan, waaronder Silvana antiallergische kussens (perfect voor mensen met een huisstofmijtallergie), temperatuur regulerende kussens (ideaal voor nachtzweters) en drukverlagende kussens (vooral gericht op mensen met nekklachten).

Hoe kies ik mijn ideale Silvana kussen?

Het juiste kussen is afhankelijk van uw slaaphouding, uw gewicht, de hardheid van uw matras, of u nekklachten hebt en of het belangrijk voor u is om uw kussen regelmatig te kunnen wassen. Vindt u het lastig om te bepalen welk Silvana kussen het beste bij u past? De specialisten van Slaapidee helpen u graag met een persoonlijk advies!

Silvana kussen kopen bij Slaapidee

Kom eens langs bij een van de Slaapidee vestigingen in Apeldoorn of Nunspeet! Hier kunt u op uw gemak ons complete aanbod hoofdkussens bekijken en u van een gedegen advies op maat laten voorzien. Mocht u uw keuze al gemaakt hebben, dan kunt u uw nieuwe Silvana kussen natuurlijk ook direct online bestellen. Onze webwinkel is CBW-erkend, waardoor u als consument verzekerd bent van goede garantievoorwaarden en extra bescherming. Bovendien wordt uw bestelling geheel gratis verzonden. Komt u ergens niet uit, neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Silvana hoofdkussens

Silvana hoofdkussens
Minimal Price: 69.95