Beddenzaak Slaapidee in Apeldoorn

Slaapidee Apeldoorn

Adres
Stationsstraat 37
055 - 522 15 76
K.v.K.: 081.25.069
Parkeren
Koningshaven
7311 Apeldoorn
ingang molenstraat centrum
Openingstijden
maandag
dinsdag t/m vrijdag
koopavond donderdag
zaterdag

Gesloten
09:30 tot 17:30
Gesloten
09:30 tot 17:00
Bent u op zoek naar een betrouwbare beddenzaak in Apeldoorn? Dan bent u bij Slaapidee aan het goede adres! Als doorgewinterde slaapspecialisten garanderen wij niet alleen een verrassend uitgebreid assortiment, maar ook een deskundig advies en de beste service die u zich kunt wensen. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen bij onze beddenzaak in Apeldoorn!

Waarvoor kan ik terecht bij Slaapidee Apeldoorn?

Bij beddenzaak Slaapidee in Apeldoorn vindt u een indrukwekkend assortiment met bedden en boxsprings. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg! U kunt bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw slaapkamer. Van kasten tot bedbodems en van hoofdkussens tot bedtextiel, we hebben het allemaal in huis. Wij verkopen uitsluitend producten van gerenommeerde merken, waaronder Auping, Tempur en Nolte. Daarmee bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit!

Wilt u graag besparen op de aankoop van uw nieuwe bed, boxspring of matras? Neem dan even een kijkje in onze outlet. Hier treft u een wisselend aanbod met showmodellen aan, welke wij tegen bijzonder aantrekkelijke kortingen aanbieden. Zo hebben wij weer plaats in de showroom voor nieuwe collecties en heeft u een nieuw bed of matras tegen een fractie van de oorspronkelijke prijs!

Bedden in Apeldoorn: een betrouwbaar en deskundig advies

Slaapidee is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot dé slaapkamerspeciaalzaak van Apeldoorn en omstreken. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoeveel verschil een goed bed, matras en hoofdkussen kunnen maken. Een goede nachtrust heeft immers een positieve uitwerking op uw energie, uw stemming en uw fysieke en mentale welzijn. Onze deskundige adviseurs zijn u dan ook graag van dienst met een gedegen advies op maat. Maar onze service stopt niet zodra u onze winkel verlaat. Wij hebben namelijk ook een eigen bezorg- en montagedienst met professionele vakmensen, die indien gewenst graag de levering en eventueel montage van uw aankoop verzorgen.

Behalve een beddenzaak in Apeldoorn heeft Slaapidee ook een mooie beddenwinkel in Nunspeet.

Bezoek onze beddenzaak in Apeldoorn!

Ondanks het feit dat wij veel aandacht besteden aan onze webwinkel, weten we als geen ander dat de meeste mensen die op zoek zijn naar bedden in Apeldoorn het prettig vinden als ze het aanbod ‘in het echt’ kunnen bekijken. We nodigen u dan ook graag uit om langs te komen bij onze beddenwinkel in Apeldoorn. Slaapidee Apeldoorn is gevestigd aan de Stationsstraat op nummer 37. Komt u met de auto? Dan kunt u het beste parkeren in de parkeergarage Koningshaven-Centrum. Indien u momenteel niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, kunt u bij vragen ook even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 055 - 522 15 76 en per mail via apeldoorn@slaapidee.nl.