Auping bedbodems

Iedereen weet dat een goed matras heel belangrijk is. Waar veel mensen echter niet bij stilstaan is het feit dat niet alleen het matras, maar ook de bedbodem een grote invloed heeft op hun slaapcomfort. Bent u toe aan een nieuw exemplaar of heeft u een nieuw bed aangeschaft waarvoor u nog een bedbodem nodig heeft? Bij Slaapidee vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een bedbodem van Auping. Dit Nederlandse merk, dat werd opgericht door Johannes Albertus Auping, is al sinds 1888 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedden en bedbodems. Een Auping bedbodem is wat ons betreft dan ook de beste keuze die u kunt maken!

Waarom een Auping bedbodem?

Alle Auping bedbodems zijn spiraalbodems. En dat heeft een goede reden. Een goede ventilatie is namelijk zeer belangrijk bij bedbodems en een spiraalbodem ventileert beter dan alle andere soorten bedbodems. Ze hebben maar liefst 80% open ruimte, waardoor transpiratievocht moeiteloos aan de lucht kan worden afgegeven. Er zijn echter nog meer redenen om te kiezen voor een Auping spiraalbodem. Zo zorgen de overdwars gespannen spiralen er met maar liefst 10.000 ondersteuningspunten voor dat zowel uw matras als uw lichaam optimaal ondersteund worden. En omdat elke Auping spiraalbodem wordt vervaardigd uit het allerbeste staal, doet u een aankoop waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

Ons assortiment Auping bedbodems

Het maakt niet uit of u nu een bed of een boxspring heeft en of dat u op zoek bent naar een vlakke, hand verstelbare of elektrisch verstelbare Auping spiraalbodem. Slaapidee biedt voor iedereen een geschikte Auping bodem! Uiteraard kunnen wij Auping bodems in alle gangbare afmetingen leveren.

Behalve voor een Auping bedbodem kunt u ook bij ons terecht voor complete Auping bedden, alsmede voor Auping matrassen en Auping toppers.

Auping bedbodem kopen bij Slaapidee

Twijfelt u nog over welke Auping spiraalbodem het best geschikt is voor uw matras en uw type bed of boxspring? Kom dan eens langs bij een van de Slaapidee vestigingen in Apeldoorn of Nunspeet. Hier kunt u op uw gemak onze complete Auping bedbodem collectie bekijken en u door onze deskundige medewerkers van een persoonlijk advies laten voorzien. Heeft u de juiste Auping bodem al gevonden, dan kunt u natuurlijk ook meteen online uw bestelling plaatsen. Als CBW-erkende winkel bent u bij Slaapidee altijd verzekerd van uitstekende voorwaarden en minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorg- en montageservice. Dat is wel zo prettig!

 

Auping bedbodems

Auping bedbodems
Minimal Price: 275.00