Ergonomisch

Uw hoofdkussen is net zo belangrijk als een goed matras. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust en kiezen daarom voor ergonomische hoofdkussens. Wilt u graag een ergonomisch hoofdkussen kopen, dan vindt u bij Slaapidee ongetwijfeld wat u zoekt. Weet u niet welk model voor u het beste geschikt is? Kom dan bij ons langs voor een persoonlijk advies! 

Wat is een ergonomisch hoofdkussen?

Een ergonomisch hoofdkussen is een kussen dat speciaal is ontworpen om uw natuurlijke slaaphouding te ondersteunen. Het zorgt ervoor dat uw wervelkolom automatisch in de juiste lijn wordt gebracht, zodat dat de druk op uw nek en schouders wordt verlicht. Een ergonomisch kussen kan het verschil maken tussen uitgerust wakker worden en ontwaken met een pijnlijke nek en schouders. Er zit echter nog best wat verschil tussen de ergonomische hoofdkussens die er verkrijgbaar zijn. Sommige modellen zien er hetzelfde uit als ‘normale’ hoofdkussens, terwijl andere een heel specifieke vorm hebben. 

Een ergonomisch hoofdkussen kopen: waar moet ik op letten?

We zijn en slapen allemaal anders. Een ergonomisch hoofdkussen dat voor de één perfect werkt, kan voor de ander een regelrechte nachtmerrie zijn. Het is daarom heel belangrijk dat u bij het uitkiezen van een ergonomisch hoofdkussen rekening houdt met uw primaire slaaphouding. Zo heeft een zijslaper doorgaans een wat hoger en steviger hoofdkussen nodig dan iemand die voornamelijk op de rug slaapt. Dat geldt overigens ook wanneer u een wat zachter matras heeft. Er zijn ook ergonomische kussens die uitkomst bieden voor buikslapers. Op de buik slapen is de minst ideale slaaphouding, omdat de nek- en rugwervels scheef ten opzichte van elkaar staan en er veel spanning op uw nek en schouders staat. Een geschikt ergonomisch kussen kan die druk verlichten.

Ons assortiment ergonomische hoofdkussens

Slaapidee biedt voor elke slaper en elk matras het ideale ergonomische hoofdkussen. We hebben een bijzonder groot assortiment met vele soorten en maten om uit te kiezen. Zo vindt u bij ons onder andere ergonomische Auping hoofdkussens en Preston hoofdkussens. We hebben ook natuurlijke hoofdkussens met uitstekende ergonomische eigenschappen in het assortiment. Heeft u een huisstofmijt allergie? Dan is een van onze anti-allergie hoofdkussens zeker geen overbodige luxe.

Ergonomisch hoofdkussen kopen bij Slaapidee

Mede vanwege het grote en gevarieerde aanbod kan het best lastig zijn om te bepalen welk ergonomisch hoofdkussen het best geschikt is voor uw individuele slaaphouding en matras. Vanzelfsprekend helpen wij u graag met een deskundig advies! Kom gerust eens langs bij een van de Slaapidee vestigingen in Apeldoorn of Nunspeet. Heeft u uw ideale ergonomische kussen al gevonden? Dan kunt u deze natuurlijk ook direct online bestellen. Daarbij profiteert u van een gratis verzending en een snelle levering. Slaap lekker!

 

Artikelen 1 tot 9 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 9 van 34 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ergonomische hoofdkussens

Ergonomisch
Minimal Price: 79.00