Extra informatie

Levertijd
Nee Vulling
Traagschuim Tijk
N.v.t. Wasvoorschriften
Nee Nekrol
met schoudercontour, waardoor uw nek nog beter aansluit Vulgewicht
n.v.t. Navulbaarheid
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 95,00

Ergonomisch hoofdkussen Coda

Het hoofdkussen “Coda” is een ergonomisch traagschuim kussen . Het materiaal is elastisch en past zich heel gemakkelijk aan de slaper aan. Het is een materiaal wat reageert op druk en temperatuur is enigszins van invloed op de werking van dit kussen. Door de lichaamstemperatuur wordt het materiaal iets zachter waardoor je als het ware een versmelting met het kussen ervaart.
Het traagschuim kussen is geperforeerd en beschikt het over goed ventilerende eigenschappen. Door de speciale ronde vorm wordt de nekholte perfect opgevuld en het hoofd blijft in een lagere positie waardoor geen extra druk ontstaat. Als de juiste hoogte wordt gebruikt zullen de nekwervels mooi in een rechte lijn doorlopen tijdens de slaap. De maat van het kussen is 40cm diep en 60cm breed.
Dit traagschuim kussen “Coda” is in 2 hoogte-maten te verkrijgen. De 11 cm uitvoering is aan de voorkant 11- en aan de achterkant 9cm. Dit kussen is voor personen met een wat smallere lichaamsbouw. De 13 cm is uitvoering is aan de voorkant 13- en aan de achterkant 11 cm. Deze uitvoering is vanzelfsprekend voor de iets breder gebouwde personen. Laat je altijd adviseren door onze slaapadviseur.

Kwaliteits-tijk
De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40 graden.Je kunt de hoes van jouw kussen er gemakkelijk afhalen. Erg fijn toch dat je de buitenhoes van je kussen op deze manier eenvoudig kunt reinigen. Zo heb je altijd een fris kussen waar je jarenlang plezier van zult hebben.