Auping hoofdkussens

Waarom een Auping hoofdkussen?

Auping hoofdkussens zorgen ervoor dat u een goede ondersteuning van uw hoofd en nek hebt. Iedere slaper heeft andere voorkeuren en daarom zijn de kussens van Auping verkrijgbaar in dons, synthetisch of latex. Als u dan een fantastisch bed hebt, sluit u hem af met een heerlijk kussen van Auping. Hoofdkussens zijn verkrijgbaar voor mensen die veel of juist minder transpireren.

Hoe lang gaat een Auping hoofdkussen mee?

De levensduur van de hoofdkussens van Auping verschilt per soort en het gebruik ervan. Een gemiddeld Auping kussen gaat zo’n vijf tot zes jaar mee. Bepalend is natuurlijk de stof die in het kussen zit, Auping heeft donzen, synthetische of latex kussens. Onze experts adviseren u graag over het beste hoofdkussen voor u!

Bezoek onze winkels in Apeldoorn en Nunspeet Slaapidee begrijpt dat u voordat u een keuze kunt maken, u het kussen eerst wilt zien of proberen. Daarom nodigen we u graag uit om langs te komen in één van onze vestigingen. We zijn te vinden aan de Stationsstraat 37 in Apeldoorn, of aan de Ds. Martiniuslaan 8 in Nunspeet. Wilt u eerst inspiratie opdoen, bekijk dan onze folder eens!

Online een Auping kussen kopen?

Weet u al welk kussen u nodig hebt en wil u die het liefst nu al kopen? Dat kan! Via onze website kan u gemakkelijk uw Auping kussen bestellen. Het kussen wordt persoonlijk bij u aan huis geleverd. Nog vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0341 – 26 06 09 of stuur een email naar info@slaapidee.nl

Auping hoofdkussens

Om uw slaapervaring zo comfortabel mogelijk te maken is de keuze van uw kussen erg belangrijk. De kussens van Auping zijn comfortabel, ondersteunend en goed ventilerend. Voor elke slaper hebben wij een passend kussen, of het nou op uw rug, buik of zij is! De houding waarin u slaapt is bepalend voor het maken van de juiste keuze. Naast uw kussen is het matras ook belangrijk, bekijk onze Auping matrassen eens.

Auping hoofdkussens
Minimal Price: 89.00