Auping boxsprings

Waarom een Auping boxspring kopen?

Auping staat al jarenlang bekend om het comfort van de boxsprings. Maar daarnaast is ook de kwaliteit van hoog niveau. De boxsprings van Auping bevatten een spiraalbodem en in combinatie met pocketveren werken ze daardoor bijzonder ventilerend. Bovenop het matras kan een een Auping topper gelegd worden voor het echte “Scandinavische slapen”.

Wat is het verschil tussen een boxspring en een bed?

Met een Auping boxspring bereik je al snel de kwaliteit van een hotelbed, omdat deze boxsprings vaak in hotels gebruikt worden. Een boxspring is makkelijker op te maken en de kans op beschadigingen is een stuk kleiner dan bij een bed. Alle boxsprings worden handgemaakt van de hoogste kwaliteit materialen.

Alle soorten en maten Auping boxsprings

De boxsprings van Auping zijn te verkrijgbaar als één- of tweepersoonsbed, deze boxsprings zijn ook weer te verkrijgbaar in verschillende maten, bijvoorbeeld 160x De boxsprings kunnen samengesteld worden met een matras, topper en hoofdbord. Om hem helemaal in uw slaapkamer te laten passen hebben wij een ruime keuze aan stoffen. De volledige collectie is in één van onze winkels te bezichtigen!

Kom eens langs in onze winkels in Apeldoorn of Nunspeet

Wilt u uw Auping boxspring eerst even proberen of bekijken hoe deze eruit ziet? Of bent u benieuwd naar welke stoffen wij in ons assortiment hebben? Dan nodigen we u uit in één van onze showrooms langs te komen. U kan ons vinden aan de Stationstraat 37 in Apeldoorn, of aan de Ds. Martiniuslaan 8 in Nunspeet. Wilt u eerst extra inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Slaapidee folder eens.

Auping boxprings

Een goede nachtrust is belangrijk voor ieder mens! Na een lange, drukke dag is het heerlijk om in een goed bed te belanden. Met een boxspring van Auping wordt u de volgende ochtend volledig uitgerust wakker. Gun uzelf het beste, gun uzelf een Auping boxspring. Bij Slaapidee helpen wij u met het uitzoeken van het beste voor u.

Auping boxsprings
Minimal Price: 645.00