Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Nee Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
24

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.595,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Prestige gestoffeerd

De Auping Prestige matras is opgebouwd met 5 comfortzones DPPS pocketveren,14 cm hoog en afgedekt met 3 cm HR schuim. De kern is afgedekt met 100%ployester. Bovendien is er een 3D drukverdeler van 2 cm met schouder en heupzone toegevoegd. Dit maakt de matras uitermate comfortabel en drukverlagend. De totale hoogte van de matras is 23 cm

De tijk is gemaakt van breisel, 38 % Tencel en 62% Polyester. Tencel beschikt over optimale vocht en temperatuur regulerende eigenschappen. Bovendien voelt het superzacht aan en zorgt voor een goede ventilatie.

De matras is te leveren in 4 stevigheden, nl soepel, medium, stevig en extra stevig. Bovendien is de matras te stofferen met diverse Auping meubelstoffen, te verdelen in een stofgroep A, B C, D en een stofgroep E. Ook is de mogelijkheid om tegen een meerprijs sierhandvaten te leveren, dit alleen in combinatie met een bies.

Het is mogelijk om de matras uit te voeren met een Personal Support, dit wil zeggen 1 kern met 2 hardheden. Mogelijk van de maat 160 x 200 cm met een meerprijs van €150,-

De vermelde prijs is de prijs van een Auping prestige matras gestoffeerd in een stofgroep A en in de maat 80 x 200 cm. Wilt u de prijs van een andere maat of andere stofgroep neem dan contact met ons op via de offerte knop.