Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 650,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Original boxspring

De Auping Original Boxspring is mooi in zijn eenvoud en met oog op detail afgewerkt.
De Boxspring blinkt uit in een optimale ondersteuning en stabiliteit door de combinatie van de Auping spiraalbodem in combinatie met pocketveren, door deze combinatie is de boxspring bijzonder ventilerend.
Afhankelijk van de keuze in slaapcomfort wordt de Original Boxspring gecombineerd met een witte matras of een gestoffeerde matras met topper.
U kunt het geheel compleet maken met accessoires zoals een hocker en sierkussens.

De Boxspring is compleet te maken met een zwevend of staand hoofdbord in diverse hoogtes en uitvoeringen.
De hoofdborden die kunnen worden geleverd zijn het hoofdbord Dublin, Domenica, Nice, Valencia, Sienna en Portofino. Voor een vrijblijvende prijsopgave van de Original boxspring met het Domenica, Nice, Sienna en Portofifino hoofdbord kunt u een offerte aanvragen. Ook voor de stofsoorten van de B,C,D en E collectie van Auping kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Eventueel is de Boxspring deelbaar te maken, met de deelbare set kunnen 2 eenpersoons boxsprings aan elkaar vastgemaakt worden maar ze kunnen ook gemakkelijk aan het voeteneind uit elkaar gereden worden. Dit zorgt voor extra gemak tijdens het opmaken en het schoonhouden van de slaapkamer. De boxspring Deelbaar set werkt alleen in combinatie met een hoofdbord.

Wilt u geen vlakke maar een elektrisch verstelbare boxspring dan heeft u de keuze uit een 1-motorige versie waarin alleen de rug verstelbaar is, een 2-motorige versie, hierbij kunt u het rug gedeelte en voeteinde elektrisch verstellen en een 3-motorige versie waarin u het rug gedeelte, voeteneinde en hoofdsteun kunt verstellen.

De Boxspring is te stofferen in diverse stoffen, uitgedrukt in een A, B, C, D of E groep. De volledige collectie stoffen kunt u in onze winkels komen bekijken. Er is al een vlakke Auping Original (80 x 200 cm) te verkrijgen voor € 650,- ( zonder matras, topper en hoofdbord)

De Original Boxspring staat opgesteld in onze winkels in Nunspeet en Apeldoorn.