Bedbodem

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bedbodems

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist in bedbodems? Dan bent u bij Slaapidee.nl aan het juiste adres. Wij hebben bedbodems voor elk bed en elk budget. Dus ook voor dat van u! Bekijk het aanbod online of kom langs bij een van onze winkels voor een persoonlijk advies.

Welke bedbodem past bij mij?

De bedbodem is het onderdeel van uw bed dat het matras draagt en heeft een grotere invloed op uw slaapcomfort dan de meeste mensen denken. Als u al een goed matras heeft, dan moet u er tevens rekening mee houden dat niet alle matrassen geschikt zijn voor alle bedden bedbodems. Het is dan ook zeker de moeite waard om u voor de aanschaf van een nieuwe bedbodem goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Op die manier kunt u een bedbodem kopen die geschikt is voor uw matras en voldoet aan uw persoonlijke wensen. Hieronder belichten we kort de verschillende soorten bedbodems waar u uit kunt kiezen:

  • Lattenbodems: Lattenbodems behoren nog altijd tot de meest gebruikte bedbodems. Dankzij de ruimtes tussen de houten latten bent u altijd verzekerd van een goede ventilatie, wat de levensduur van uw matras ten goede komt. Er zijn bovendien lattenbodems verkrijgbaar in elke prijsklasse.
  • Spiraalbodems: Een spiraalbodem is vervaardigd uit een vlechtwerk van staaldraden. De spiraalbodems uit de jaren ’60, die waren gemaakt met in de lengte gespannen spiraalveren, lieten wat ondersteuning betreft veel te wensen over. Gelukkig komen we die nauwelijks nog tegen. Bij moderne spiraalbodems worden de staaldraden in de breedte bevestigd, wat een optimale ondersteuning biedt. Met dit type bedbodems bent u verzekerd van een uitstekende ventilatie
  • Schotelbodems: De schotelbodem wordt beschouwd als de luxueuze opvolger van de klassieke lattenbodem en bestaat uit meerdere groepen van schotels, die individueel en onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. Hierdoor is het mogelijk de ondersteuning volledig naar uw wensen aan te passen. Schotelbodems zijn in vaste en (elektrisch) verstelbare variant verkrijgbaar.

Ons assortiment bedbodems

In het uitgebreide assortiment van Slaapidee treft u alle soorten bedbodems aan, welke leverbaar zijn in vrijwel alle maten. Wij leveren onder andere Auping bedbodems en Tempur bedbodems, waarmee u altijd verzekerd bent van topkwaliteit. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een eenvoudige lattenbodem of naar verstelbare bedbodem die u volledig aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen, we hebben het allemaal in huis. 

Bedbodem kopen bij Slaapidee

Bedbodems kopen doet u natuurlijk niet elke dag. Het betreft een investering waar u jarenlang plezier van heeft, mits u de juiste keuze maakt natuurlijk. Maar het ruime aanbod kan soms best overweldigend zijn. Gelukkig kunt u altijd bij Slaapidee terecht voor een deskundig en persoonlijk bedbodem advies. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs bij een van de Slaapidee vestigingen in Apeldoorn of Nunspeet. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan kunt u indien gewenst gebruik maken van onze bezorg- en montageservice. Ook krijgt u bij ons minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop.

Bedbodem
Minimal Price: 69.00