Bedbodem

Bent u op zoek naar een geschikte bedbodem? Dan bent u bij Slaapidee.nl aan het juiste adres! De bedbodem draagt het matras en heeft een grote invloed op uw slaapcomfort. Het is daarom belangrijk om een bedbodem aan te schaffen die in alle opzichten aan uw wensen voldoet en met uw matras gecombineerd kan worden.

Ons assortiment

In ons assortiment treft u diverse soorten bedbodems aan, met o.a. basis lattenbodems, flexibele lattenbodems, M-Line Multi Motion bedbodems en (elektrisch) verstelbare flex bedbodems. Onze bedbodems zijn van topkwaliteit en leverbaar in vrijwel alle maten. We hebben bedbodems voor elk bed en elk budget, dus ook voor dat van u!

Bedbodem kopen bij Slaapidee

Al onze bedbodems zijn te verkrijgen bij onze Slaapidee vestigingen in Apeldoorn en Nunspeet. In onze winkels kunt u op uw gemak de bedbodems bezichtigen, en kunnen onze medewerkers u van een deskundig advies voorzien. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze bezorgservice en montageservice. Dat scheelt u weer! Ook krijgt u minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen in één van onze winkels! 

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bedbodem
Minimal Price: 47.50