Tempur matrassen

Waarom een matras van Tempur?

Tempur matrassen worden stuk voor stuk vervaardigd uit een uniek materiaal dat is ontwikkeld op basis van NASA ruimtevaarttechnologie. Dit materiaal reageert op de temperatuur, de vorm en het gewicht van uw lichaam. Het traagschuim past zich constant aan en biedt een optimale ondersteuning en een ongekend comfort. Wie één keer op een Tempur matras heeft geslapen wil nooit meer anders!

Welke Tempur matrassen zijn er?

Slaapidee biedt u een uitgebreid assortiment Tempur matrassen en toppers, verkrijgbaar in verschillende diktes, hardheden en afmetingen. Er is voor elke slaper een perfect matras te vinden! Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een extra dik matras, dan is het Tempur Micro-Tech matras van 24 cm een aanrader. Tempur matrassen zijn perfect te combineren met Tempur bedbodems, maar kunnen ook met andere bedbodems gebruikt worden. Elk Tempur matras is overigens voorzien van een tijk met unieke CoolTouch™ Technology, die ervoor zorgt dat overtollige warmte geabsorbeerd wordt en uw matras de hele nacht koel blijft aanvoelen. Ideaal voor nachtzweters dus!

Hoe lang gaat een Tempur matras mee?

Elk Tempur matras is ontwikkeld om u 10 jaar van een optimale nachtrust te voorzien. De fabrikant adviseert dan ook om uw Tempur matras na 10 jaar te vervangen. Om ervoor te zorgen dat u altijd op een fris matras slaapt, zijn alle modellen voorzien van afritsbare en wasbare matrashoezen. Deze kunt u wanneer nodig meewassen met uw bedtextiel. Raadpleeg wel altijd de was instructies op het etiket aan de binnenzijde van de hoes! 

Online een Tempur matras kopen?

Een nieuw Tempur matras bestellen is zo geregeld bij Slaapidee. Wij garanderen een veilige transactie, een gratis bezorging en minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Echter begrijpen wij als geen ander dat veel mensen eerst even verschillende matrassen willen uitproberen alvorens zij de knoop doorhakken. En dat kan! Bij onze vestigingen in Apeldoorn en Nunspeet kunt u altijd even komen proefliggen. Uiteraard kunnen onze specialisten u ook van een deskundig advies voorzien. Bij Slaapidee helpen we u graag bij het kiezen van een perfect matras!

Tempur matrassen

Bent u op zoek naar een matras dat zich optimaal aanpast aan uw lichaam? Dan zijn de matrassen van Tempur ideaal voor u. Kom langs bij een van de Slaapidee winkels in Apeldoorn of Nunspeet en ervaar zelf wat een Tempur matras voor uw nachtrust doet!

Tempur matrassen
Minimal Price: 1099.00