Beddinghouse

Het Beddinghouse bedtextiel

Het bedtextiel van Beddinghouse is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. Deze dessins kunnen zowel eenvoudig en klassiek als opvallend en trendy zijn. Hierdoor kan vrijwel iedereen mooi bedtextiel bij dit hippe merk vinden! Ook biedt Beddinghouse dekbedovertrekken in diverse afmetingen aan, waardoor u voor zowel kinderbedden als voor bedden voor volwassenen een passende overtrek kunt uitzoeken. Daarnaast zijn er afmetingen beschikbaar voor eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden. Qua dessin heeft u bij Beddinghouse keuze uit onder andere bloempatronen, strepen, ruiten, teksten en grafische patronen. Ook het kleurgebruik wisselt per overtrek. Zo worden bij sommige overtrekken alleen diverse tinten van dezelfde kleur gebruikt voor een rustige uitstraling. Houdt u juist van kleur? Beddinghouse biedt ook bedtextiel aan waarbij opvallende kleuren zoals rood, paars en geel gecombineerd worden. Dit zorgt ervoor dat uw bed direct opvalt in de slaapkamer. Bij het uitkiezen van bedtextiel kunt u letten op het dessin, de kleuren en het materiaal. Naast het merk Beddinghouse kunt u in onze collectie ook terecht voor nog meer prachtige slaapkamer merken. Deze merken bieden onder andere bedtextiel aan, waardoor u eenvoudig het ideale bed kunt samenstellen!

Beddinghouse bedtextiel kopen

Als u langskomt in onze winkels in Nunspeet of in Apeldoorn, dan kunt u het Beddinghouse bedtextiel eerst bekijken voordat u het koopt. Bestelt u toch liever via onze webshop? Uw bestelling wordt gratis bezorgd en u krijgt minimaal 3 jaar garantie op de producten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan!

Beddinghouse

Collectioneurs van bedmode

Beddinghouse

Beddinghouse

Bij het merk Beddinghouse kunt u terecht voor unieke bedtextiel. De producten van Beddinghouse hebben een hoge kwaliteit en ze sluiten altijd aan bij de laatste trends. Elk seizoen brengt Beddinghouse namelijk een nieuwe collectie bedtextiel uit die past bij de nieuwe trends. Met het Beddinghouse bedtextiel kunt u voor elke slaapkamer mooi bedtextiel vinden!

Beddinghouse
Minimal Price: 19.95