Tempur

De diverse Tempur producten

Het merk Tempur staat vooral bekend om de matrassen die zich perfect naar uw lichaam vormen voor een aangename nachtrust. Tevens bieden de matrassen een goede ondersteuning, waardoor het voelt alsof u zweeft. Bij het uitkiezen van een Tempur matras kunt u letten op de eigenschappen van de verschillende lijnen. Zo biedt de Cloud lijn een goede ondersteuning en een zeer zacht gevoel. Bij de matrassen uit de Hybrid lijn wordt het unieke materiaal van Tempur gecombineerd met micro pocketveren. Deze matrassen zijn daardoor drukverlagend en goed ondersteunend terwijl het Tempur gevoel behouden blijft. Bij Tempur kunt u ook terecht voor andere producten, waaronder de Tempur boxsprings. Dit is vooral handig als u in één keer een volledig nieuw bed wilt aanschaffen. De matrassen sluiten perfect aan bij de bedbodem. Samen met het tijdloze design kunt u daardoor jarenlang van een mooi en comfortabel bed genieten. Naast Tempur vindt u bij Slaapidee nog meer mooie merken. Neemt u gerust een kijkje in onze collectie bed merken, voor onder andere matrassen, hoofdkussens en toppers van de beste kwaliteit!

Tempur producten kopen

U kunt bij Slaapidee Tempur producten op twee manieren kopen. Voor persoonlijk advies kunt u bijvoorbeeld langskomen in onze winkels. U kunt de producten dan ook eerst in het echt bekijken. Het is ook mogelijk om de producten online te bestellen. Uw bestelling wordt gratis bezorgd en eventueel ook gratis gemonteerd. Bij ons krijgt u tevens minimaal 3 jaar garantie op alle producten!

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tempur

Kies het bed dat echt bij je past

Tempur

Tempur

Het merk Tempur is wellicht één van de bekendste merken op het gebied van slaapcomfort in Nederland. Het product wat waarschijnlijk het meest kenmerkend is voor Tempur zijn de unieke matrassen die zich vormen naar het lichaam. Naast de matrassen bevat de collectie van Tempur producten ook boxsprings. Met deze producten geniet u elke nacht van een goede slaap!

Tempur
Minimal Price: 29.00