Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.400,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Tempur Boxspring One

De Boxspringset Tempur One is ontworpen door de beste Deense ontwerpers en biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning. De Tempur One is te leveren in diverse kleuren, diverse maten en compleet te maken met 3 hoofdborden (Plain, Stitch en Graphic). De Tempur One is beschikbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring. De Wooden Angle pootset maakt het stijlvolle plaatje compleet. Tempur geeft 2 jaar garantie op de boxspring.

De boxspringset Tempur One komt het best tot zijn recht met de Tempur One matrassen. De tempur One matrassen zijn uitgevoerd met Tempur materiaal, het Tempur materiaal is meer dan een basis traagschuim. Het geeft een comfortabel gevoel en een perfect ondersteuning van je lichaam. De matrassen zijn verkrijgbaar in 3 stevigheden ( soft, medium en firm) en bieden de ondersteuning daar waar je het nodig hebt. De hoezen zijn afritsbaar en wasbaar in de wasmachine zodat je steeds een frisse matras hebt. Op de matrassen geeft Tempur 10 jaar volledige garantie.

Er is al een Tempur One vlakke boxspring voor €1400,-. (120 x 200cm, exclusief matras, inclusief pootset en Plain hoofdbord)

De vermelde prijs is de prijs van een Tempur One boxspring exclusief matras in de maat 120 x 200 cm. Mocht u de prijs willen weten van een andere maat Tempur One boxspring neem dan contact met ons op via de offerte knop.