Schotelbodem

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe bedbodem, dan kiest u natuurlijk wel voor kwaliteit. In deze categorie vindt u het aanbod schotelbodems van Slaapidee.nl. Bekijk het assortiment en ontdek het ongeëvenaarde comfort van onze schotelbodems!

Over schotelbodems

Schotelbodems behoren tot de meest luxe bedbodems die er zijn. Schotelbodems zijn er in vaste, handverstelbare en elektrische uitvoeringen, en bieden tal van verstelmogelijkheden. Een schotelbodem bestaat uit vijftig afzonderlijk verende schotels; welke schotel kan individueel aan uw wensen worden aangepast. Met een schotelbodem bent u verzekerd van een bedbodem die in alle opzichten op u is afgestemd, met een lange levensduur en het beste comfort dat u zich kunt wensen.

Schotel bedbodem assortiment

Ons assortiment bevat zowel vlakke als handverstelbare en elektrische schotelbodems. Daarnaast leveren wij de exclusieve collectie Premium Flex schotelbodems van het merk Tempur. De schotelbodems in onze webshop zijn leverbaar in een breed scala aan afmetingen, en kunnen in een bestaande bedombouw worden geplaatst. Ze kunnen echter ook worden gecombineerd met losse bedpoten, zodat u de schotelbodem zonder ombouw of hoofdeinde kunt gebruiken.

Is een schotelbodem toch niet wat u zoekt? Geen probleem! U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een lattenbodem of een spiraalbodem

Schotelbodem kopen

Een nieuwe schotelbodem kopen? Dat doet u natuurlijk via Beddenactie.nl! U kunt veilig betalen en uw bestelling wordt gratis bij u thuis bezorgd. Indien gewenst kunnen wij uw schotelbodem ook voor u monteren. Hier hoeft u geen extra kosten voor te betalen. Verder krijgt u bij ons minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. En mocht u twijfelen over welke schotelbodem het best geschikt is, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Schotelbodems