Voordelen

Vandaag de dag kampen steeds meer mensen met een chronisch gebrek aan tijd. Door onder andere een drukke baan, sociale activiteiten en een hectisch gezinsleven, hebben steeds meer mensen onvoldoende de tijd om eens lekker uitgebreid te gaan winkelen.

Om die reden willen wij jou als Slaapidee zijnde dan ook een extra service aanbieden door de vertrouwde producten niet alleen in onze winkelvestigingen aan te bieden maar eveneens via onze webwinkel www.beddenactie.nl. Op deze manier is het voor jou mogelijk om op elk gewenst moment van de dag je aankopen te doen. Tijdens het bestelproces kan je je eigen artikel geheel op maat, kleur en eventueel met bijpassende accessoires uitkiezen. De prijs is dan ook onmiddellijk inzichtelijk, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij drukte hoef je niet te wachten op je beurt en bovendien worden de door jou bestelde artikelen, na afspraak, gratis bij je thuis afgeleverd. Uiteraard beschik je tevens over de keus je bestelling op een voor jou geschikt moment in één van onze vestigingen te komen ophalen.

Kortom: jouw wereld van lekker én betaalbaar slapen!

Waarom kopen bij Slaapidee?

 
Gratis bezorging  

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis bij u thuis bezorgd. Kleine bestellingen per pakketpost, grote bestellingen worden door onze bezorgdienst persoonlijk bij u thuis afgeleverd.

 
Gratis montage  

Gratis montage

Uw bed wordt gratis en vakkundig gemonteerd door onze medewerkers. Voor kasten geldt een vaste vergoeding à € 150,-

 
Persoonlijk advies  

Persoonlijk advies

Komt u er niet uit, dan wordt u bij ons telefonisch of per e-mail geholpen door een van onze slaapspecialisten. U vindt hieronder de manieren waarop je ons kunt bereiken:

Telefoon: 0341 - 26 06 09 (maandag t/m vrijdag van 9.30 – 17.30 uur)
E-mail: info@slaapidee.nl 

 
Veilig betalen  

Veilig betalen

U kunt veilig (aan)betalen met iDeal en het restantbedrag per PIN bij aflevering. Mag ook uiteraard ook contant.

iDeal
U betaalt via uw eigen bank, m.a.w. u rekent af binnen uw vertrouwde online bankomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Creditcard en PIN
U kunt bij aflevering betalen per PIN door middel van ons mobiele pinapparaat.

Bij een bestelling tot € 300,- betaalt u het bedrag online via iDeal. Als het totaalbedrag van uw bestelling boven de € 300,- uitkomt kunt u bij het afronden van uw bestelling er voor kiezen om het totaalbedrag in een keer te betalen via iDeal of u kiest voor de mogelijkheid tot het doen van een aanbetaling (25% van het totaalbedrag).

 
Minimaal 3 jaar garantie  

Minimaal 3 jaar garantie

U krijgt minimaal 3 jaar garantie op onze producten. Als CBW erkende woonwinkel, hanteren wij algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen.

 
Proefslapen  

14 dagen omruilgarantie

U mag binnen 14 dagen uw hoofdkussens en / of matrassen met een afritsbare tijk omruilen. Zo heeft u de garantie van een hoofdkussen en / of matras dat aan al uw slaapwensen voldoet. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice.