Silvana

De diverse Silvana producten

Voor een comfortabel bed spelen enkele onderdelen een grote rol. Een voorbeeld hiervan zijn hoofdkussens, het product waarmee Silvana bekend is geworden. Met een goed gekozen Silvana hoofdkussen zal u comfortabel kunnen slapen en het verbeterd uw nachtrust. Aangezien iedereen andere wensen heeft, bevat de collectie aan Silvana producten diverse hoofdkussens. Zo zorgen de Silvana Support kussens ervoor dat uw nek goed ondersteund wordt. Heeft u last van een allergie? De Silvana Rebound kussens hebben een speciale behandeling gehad die ervoor zorgt dat huisstofmijt en schimmels geen kans krijgen. Als u veel op reis bent en onderweg wilt slapen, dan bieden de Silvana reiskussens een goede uitkomst. U kunt daarmee overal op comfortabele wijze slapen. Op onze website of in onze winkels kunt u eenvoudig de diverse Silvana producten bekijken! Bij Slaapidee vindt u niet alleen mooie producten van het merk Silvana, maar ook van andere topmerken. U kunt al onze merken bekijken op de ‘merken’ pagina. Enkele voorbeelden van onze merken zijn Auping, Tempur en Beddinghouse.

Silvana producten kopen

Het plaatsen van een bestelling bij Slaapidee heeft meerdere voordelen. Zo worden uw producten gratis bezorgd en u krijgt op alle producten een garantie van minimaal 3 jaar. Tevens kunt u langskomen in onze winkels in Nunspeet of Apeldoorn voor persoonlijk advies.

Artikelen 1 tot 9 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 9 van 30 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Silvana

Het merk Silvana begon 30 jaar geleden met het ontwerpen en produceren van hoofdkussens. In die tijd waren hoofdkussens nog niet zo belangrijk, aangezien gedacht werd dat alleen de bedbodem en de matras een grote rol speelden voor het slaapcomfort. Silvana ontwikkelde een innovatief kussen dat nu nog steeds één van de beste kussens is. De collectie van Silvana is inmiddels uitgebreid zodat iedereen een geschikt hoofdkussen kan vinden.

Silvana
Minimal Price: 34.95