Accessoires

Hierbij kunt u denken aan diverse dekenkisten, hockers, voetenbankjes en nachtkastjes. Uiteraard ook van het merk Preston, net als onze boxsprings! Het mooie aan onze boxspring accessoires is dat ze verkrijgbaar zijn in dezelfde stofkleuren als onze boxsprings. Zo kunt u er dus voor kiezen om accessoires in precies dezelfde kleur als uw boxspring te bestellen, of juist in een andere kleur die daar mooi bij combineert. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Verder kunt u ook kiezen voor boxspring accessoires uit ons bijmeubel programma Sprokkel; deze eigentijdse collectie met dekenkisten en hockers wordt gekenmerkt door het gebruik van steigerhout. Dit geeft deze bijmeubels een stoere en robuuste uitstraling.

Wilt u graag besparen op de aankoop van uw boxspring accessoires, dan raden we aan om onze pagina met aanbiedingen goed in de gaten te houden. Hier kunt u namelijk geregeld boxspring accessoires aanschaffen tegen zeer aantrekkelijke kortingen! Wat wilt u nog meer?

Boxspring nachtkastje

Boxspring accessoires zijn heel snel en gemakkelijk te bestellen bij Slaapidee.nl. Bij het bestellen kunt u direct de gewenste stofkleur selecteren. U profiteert bij ons van een gratis bezorging van uw bestelling, een gratis montage én minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe boxspring of boxspring accessoires, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Boxspring accessoires

Uw bed is natuurlijk het allerbelangrijkste meubelstuk in de slaapkamer. Maar geen bed is compleet zonder de juiste accessoires, en het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom biedt Slaapidee.nl naast vlakke boxsprings en elektrisch verstelbare boxsprings ook een ruim assortiment met bijpassende boxspring accessoires.

Accessoires
Minimal Price: 159.00