Beddenzaak Slaapidee in Nunspeet


Slaapidee Nunspeet

Adres
Ds. Martiniuslaan 8
0341 - 25 67 21
K.v.K.: 081.25.069
Parkeren
parkeerplaats (met parkeerschijf) Ds. de Bouterlaan en achter de kerk. Indien slecht ter been mag u voor de winkel parkeren.
Openingstijden
maandag
dinsdag t/m donderdag
Vrijdag
Koopavond vrijdag
Zaterdag

13:30 tot 17:30
09:30 tot 17:30
9:30 tot 19:45
18:30 tot 21:00
09:30 tot 17:00
Een bed, boxspring of matras koopt u natuurlijk niet bij de eerste de beste. U doet immers een aankoop waar u jarenlang (in het geval van een bed misschien wel een leven lang) plezier van wilt hebben. Des te meer reden om een bezoek te brengen aan Slaapidee in Nunspeet. Bij ons bent u namelijk niet alleen verzekerd van een zeer uitgebreid assortiment, maar ook van een passend slaapadvies en een uitstekende service. Wij zijn niet voor niets dé beddenwinkel van Nunspeet en omstreken!

Waarvoor kan ik terecht bij Slaapidee Nunspeet?

Van bedden tot bedbodems en van dekbedden tot hoofdkussens, we hebben het allemaal in huis bij Slaapidee in Nunspeet. Met merken als Auping, Preston en Silvana bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en duurzame kwaliteit! We hebben ook een schitterende collectie bedtextiel die zeker het bekijken waard is. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze kasten. Met keuze uit stijlvolle kledingkasten, commodes en nachtkastjes in alle soorten en maten maakt u de inrichting van uw slaapkamer helemaal compleet.

Persoonlijk advies van deskundige slaapexperts

De beddenzaak van Slaapidee is al ruim 30 jaar een begrip in Nunspeet en omstreken. Onze erkende adviseurs maken graag van hun kennis en expertise gebruik om u te helpen bij het realiseren van uw droomwensen. We weten als geen ander dat de keuze voor een bed, matras of hoofdkussen iets heel persoonlijks is en dat wat voor de één perfect werkt, niet per definitie ideaal is voor de ander. We houden dan ook altijd rekening met uw individuele wensen en behoeften. U krijgt bij ons dus echt advies op maat. Onze service reikt echter verder dan het afhandelen van uw aankoop; wij hebben namelijk een gratis bezorgdienst. Indien gewenst kunt u tevens gebruik maken van de montage service; deze is eveneens kosteloos, met uitzondering van onze kasten.

Goed om te weten: er is ook een Slaapidee beddenwinkel in Apeldoorn te vinden!

Bezoek onze beddenzaak in Nunspeet!

Onze website geeft al een aardig beeld van wat u allemaal bij Slaapidee kunt vinden. Maar als het om uw nachtrust gaat, dan wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken. We nodigen u dan ook graag uit om te komen proefliggen. Onze beddenwinkel in Nunspeet is gevestigd aan de Ds. Martiniuslaan op nummer 8. Indien u met de auto komt, dan kunt u parkeren achter de kerk of op de Ds. de Bouterlaan. Bezoekers die slecht ter been zijn mogen voor de winkel parkeren. Heeft u vragen, neem dan gerust even contact met ons op. De beddenwinkel van Slaapidee in Nunspeet is telefonisch bereikbaar op nummer 0341 - 25 67 21. U kunt tevens een mailtje sturen naar nunspeet@slaapidee.nl.