Tempur hoofdkussens

De levensduur van eenhoofdkussen is aanzienlijk korter dan die van eenmatras of eendekbed. Afhankelijk van de kwaliteit van het kussen en of u ’s nachts veel transpireert, wordt aangeraden om elke 1 tot 3 jaar een nieuw hoofdkussen aan te schaffen. Bent u ook wel toe aan een nieuw exemplaar? En wilt u de hele nacht door verzekerd zijn van een optimale bescherming en ondersteuning van uw hoofd, nek en schouders? Bestel dan een Tempur hoofdkussen bij Slaapidee!

Waarom kiezen voor een kussen van Tempur?

Net als alle Tempur matrassen bevat elk Tempur kussen het exclusieve Tempur materiaal, dat oorspronkelijk werd ontwikkeld door NASA. Het bevat miljarden ultra-gevoelige cellen die zich aanpassen naar de vorm, het gewicht en de warmte van uw lichaam en een ongeëvenaarde drukverlagende werking hebben. Hoe het technisch precies werkt weten ze alleen bij Tempur. Maar bij Slaapidee weten we wel dat een hoofdkussen van Tempur de manier is om langer, dieper en dus beter te slapen.

Ons Tempur hoofdkussen assortiment

Bij Slaapidee hebben we voor iedereen het perfecte Tempur kussen! In aanvulling op een serie met traditioneel ontworpen Comfort kussens, welke verkrijgbaar zijn in zowel zachte als stevige uitvoeringen, hebben we ook diverse speciale kussens van Tempur in het assortiment. Hierbij kunt u denken aan ergonomische hoofdkussens die een optimale ondersteuning voor uw nek bieden, maar ook aan multi kussens die zijn ontworpen om verschillende zones van het lichaam te ondersteunen. En met het Tempur reiskussen bent u ook als u niet thuis slaapt verzekerd van een optimale nachtrust!

Naast Tempur hoofdkussens leveren wij ook Tempur bedden en Tempur bedbodems.

Welk hoofdkussen van Tempur past bij mij?

Het uitzoeken van uw ideale hoofdkussen kan net zo’n uitdaging zijn als het selecteren van een nieuw matras. Er zijn namelijk tal van factoren waar u rekening mee moet houden, waaronder uw lichaamsbouw, uw slaaphouding en eventuele fysieke klachten. Daarnaast is het heel belangrijk om uw nieuwe Tempur kussen af te stemmen op uw type matras. We raden daarom aan om gewoon eens langs te komen bij een Slaapidee vestiging voor een persoonlijk advies.

Tempur kussen kopen bij Slaapidee

Wilt u een Tempur kussen kopen, breng dan een bezoek aan een Slaapidee vestiging in Nunspeet of Apeldoorn! Hier kunt u niet alleen op uw gemak ons complete assortiment hoofdkussens bekijken, onze deskundige slaapexperts staan ook voor u klaar om u indien gewenst van een persoonlijk advies voorzien. Heeft u uw ideale kussen van Tempur al gevonden, dan kunt u deze snel en gemakkelijk online bestellen. U bent bij ons verzekerd van minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop, een gratis verzending en niet te vergeten een uitstekende service. Wat wilt u nog meer?

Tempur hoofdkussens
Minimal Price: 99.00