Tempur bedbodems

Waarom een Tempur bedbodem?

Tempur bedbodems zijn speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met Tempur matrassen. Ze kunnen zowel in uw bestaande bedombouw als in een Tempur bedombouw geplaatst worden. Maar u kunt ze indien gewenst ook zonder bedombouw of hoofdbord gebruiken.

Welke Tempur bedbodems zijn er?

Slaapidee heeft diverse Tempur bedbodems in het assortiment. Ten eerste zijn er de Tempur schotelbodems. Daarbij is het hele oppervlak voorzien van flexibele schotels, welke met uw lichaam meebewegen en individueel kunnen worden ingesteld op stevigheid. Afhankelijk van het model zijn de bedbodems in verschillende zones ingedeeld, zodat u van een optimale ondersteuning verzekerd bent. U heeft de keuze uit vlakke schotelbodems of elektrisch aangedreven schotelbodems met twee of vier motoren. De elektrisch verstelbare bedbodems worden standaard geleverd inclusief draadloze afstandsbediening en kunnen eventueel met extra opties worden uitgebreid. Alle Tempur schotelbodems zijn leverbaar in een breed scala aan afmetingen en te combineren met diverse potensets. Daarnaast leveren wij de bedbodem die ontwikkeld is voor het Tempur Zero G bedsysteem.

Uiteraard kunt u ook bij Slaapidee terecht voor de aanschaf van een bijpassend Tempur matras en comfortabele Tempur hoofdkussens.

Online een bedbodem van Tempur kopen?

Koopt u een Tempur bedbodem bij Slaapidee, dan profiteert u van een gratis bezorging en gratis montage. Ook krijgt u minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Online bestellen is heel gemakkelijk! Heeft u vragen over onze Tempur collectie, of behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan even contact op met onze klantenservice. U bent vanzelfsprekend ook van harte welkom bij onze vestigingen in Apeldoorn en Nunspeet!

Tempur bedbodems

Uw matras wordt gedragen door de bedbodem en heeft dan ook een grote impact op uw slaapcomfort. Het is daarom zeker aan te raden om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige bedbodem die eenvoudig aan uw persoonlijke behoeften kan worden aangepast. Neem op uw gemak een kijkje in het assortiment Tempur bedbodems van Slaapidee!

Tempur bedbodems
Minimal Price: 649.00