Spiraal

Slaapidee.nl biedt u een uitgebreid assortiment met bedbodems. Op deze pagina vindt u ons assortiment met spiraalbodems. Neem rustig eens een kijkje in het aanbod en profiteer van onze goede service!

Over spiraalbodems

De oude spiraalbodems uit de jaren 70 waren voorzien van spiralen die in de lengte in een stalen frame waren bevestigd. Hierdoor hadden deze bedbodems een trampoline effect; erg leuk natuurlijk, maar niet altijd even praktisch. Inmiddels hebben spiraalbodems flink wat verbeteringen ondergaan; de spiralen worden tegenwoordig in de breedte gespannen, waardoor dit type bedbodem een veel stevigere ondersteuning biedt dan vroeger het geval was. Met een spiraalbodem bent u verzekerd van een uitstekende ventilatie, een optimaal comfort en een lange levensduur van uw bedbodem.

Spiraal bedbodem assortiment

Of u nu de voorkeur geeft aan een vlakke spiraalbodem, een handverstelbare spiraalbodem of een 1-, 2- of 3-motorige spiraalbodem, u vindt bij ons ongetwijfeld wat u zoekt. Onze spiraalbodems zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. Er is een geschikt exemplaar voor ieder bed! Wij leveren uitsluitend spiraalbodems van het merk Auping; daarmee bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit!

Behalve spiraalbodems leveren wij overigens ook een ruim assortiment lattenbodems en schotelbodems.

Spiraalbodem kopen

Ook een nieuwe spiraalbodem is heel eenvoudig online te bestellen via de webshop van Beddenactie.nl. U kunt veilig betalen via de betaalmethode van uw voorkeur, en profiteert van een gratis bezorging én een gratis montage. Bovendien krijgt u minimaal 3 jaar garantie op uw aankoop. Wel zo fijn om te weten natuurlijk! Voor een persoonlijk advies over de aankoop van een nieuwe spiraalbodem kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Onze deskundige mensen staan u graag te woord!

Spiraalbodem

Spiraal
Minimal Price: 275.00