Auping toppers

Waarom een topper van Auping?

De toppers van Auping zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. In de fabriek in Deventer worden ze zorgvuldig samengesteld om u van het beste slaapcomfort te kunnen voorzien. Elke slaper heeft andere wensen en behoeften, daarom kunt u bij Slaapidee de perfecte topper vinden om uw slaapcomfort nog meer te verhogen. Bent u een rugslaper? Buikslaper? Of misschien slaapt u liever op uw zij? Onze experts adviseren u graag over welke topper het beste bij u past. Combineer uw bed bijvoorbeeld ook met een hoofdkussen van Auping, voor een perfecte nachtrust.

Hoe lang gaan Auping toppers mee?

Toppers van Auping gaan zo'n 8 tot 10 jaar mee, het is belangrijk om de topper wel maandelijks te keren. De levensduur van een topper wordt bepaald door de samenstelling en het gebruik hiervan. Het grootste voordeel aan de toppers van Auping is dat het ook de levensduur van uw matras verlengt. Hierdoor kunt u jarenlang heerlijk liggen!

Kom eens langs in één van onze winkels!

Heeft u alleen een topper nodig of bent u opzoek naar een Auping bed of boxspring? Bij ons in de winkel kunt u in alle rust bekijken wat het beste bij u past. Onze adviseurs helpen u graag met het uitzoeken van misschien wel uw nieuwe bed! We zijn te vinden aan de Stationstraat 37 in Apeldoorn, of aan de Ds. Martiniuslaan 8 in Nunspeet.

Online een Auping topper kopen?

Weet u al welke topper u nodig hebt en wilt u die het liefst nu al kopen? Dat kan! Via onze website kunt u gemakkelijk uw Auping topper bestellen. De topper wordt persoonlijk bij u aan huis geleverd. Nog vragen? Wij zijn telefonisch te bereiken of stuur een email!

Auping toppers

Om uw Auping bed of Auping boxspring nog comfortabeler te maken én ervoor te zorgen dat de levensduur wordt verlengt, heeft u de keuze om een Auping topper op uw matras te leggen. De topper biedt een betere ondersteuning voor uw rug. De toppers van Auping zijn eenvoudig te keren en daardoor hoeft u uw matras minder vaak te draaien. Wij raden aan een Auping topper maandelijks om te draaien.

Auping toppers
Minimal Price: 350.00