Extra informatie

Levertijd
4 - 5 weken Dikte topper
10 cm

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 845,00

Auping Prestige Latex Pura topper

Auping topper Prestige latex Pura:

De comfortlaag ligt dicht bij het lichaam en is daardoor bepalend voor het ligcomfort. Latex Pura is er in 2 verschillende hardheden. Het bestaat voor 50% uit natuurlatex en is een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal. De latex wordt duurzaam geproduceerd en exclusief gemaakt voor Auping. Latex Pura heeft een gaatjespatroon, waardoor deze extra veerkrachtig en zacht aanvoelt.
Je kiest jouw topper afhankelijk van het soort liggevoel wat het best bij je past.
- Latex Pura Rich geeft een zacht liggevoel. Door het gebruik van deze variant van Latex Pura, voelt deze topper extra zacht en veerkrachtig aan.
- Latex Pura Natural geeft een steviger liggevoel.

Deze topper is ook in split uitvoering leverbaar.

De Prestige Latex Pura topper is geschikt voor gebruik op een matras welke op een vaste of een verstelbare bedbodem ligt.
De tijk van de topper is afneembaar en kan in de wasmachine gewassen worden.

Doordat de topmatras niet is uitgevoerd met wol, is deze uitermate geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor wol. De topper is leverbaar in diverse 2-persoons maten (afmetingen in centimeters).

Product specificaties:

Kern: Latex Pura
Tijk: breisel, 38% Tencel/62% polyester
Onderkant: Extra luchtdoorlatend materiaal van 100% polyester die doorloopt tot aan de zijkanten, fixeersysteem zodat de topper aan de Auping matras Comfort, Deluxe en/of Prestige bevestigd kan worden.

De vermelde prijs is de prijs van een Auping Prestige topper in de maat 80 x 200 cm. Mocht u de prijs willen weten van een andere maat Auping Prestige topper neem dan contact met ons op via de offerte knop.