Extra informatie

Levertijd
standaard maten uit voorraad Kleur
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 29,00

Tempur Kussensloop

Speciaal voor de hoofdkussens en matrassen heeft TEMPUR Kussenslopen ontwikkeld die door de unieke lengte- en breedtestretch de contouren van het lichaam optimaal volgen, waardoor de drukverlagende eigenschappen gewaarborgd blijven. De slopen zijn gemaakt van een zeer luxe kwaliteit Dupon lycra (3%) in combinatie met katoen (97%) en zijn wasbaar op 60 graden.

De juiste keuze
Het TEMPUR Kussensloop is verkrijgbaar in verschillende maten, de Standard kussensloop is voor alle hoofdkussens tot 55 cm breed, de Queen kussensloop is voor alle hoofdkussens tot 65 cm breed en de Sonata en Ombracio kussensloop is voor de Sonata en Ombracio hoofdkussens. De kussenslopen zijn per 1 verpakt en verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Créme en Wit.

Reiniging en onderhoud
Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen.

TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen.

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen en de kussensloop mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).