Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen Proefslapen
Naar Tempur voorwaarden, 90 dagen omruilgarantie Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig Dikte
20

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.199,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Tempur Matras One

De Tempur One matrassen zijn opgebouwd uit 3 lagen. De onderste laag bevat een duurzaam basisschuim dat de werking van de lagen erboven maximaliseert. De 2e laag geeft de ondersteuning aan je lichaam op precies die plaatsen waar het nodig is en de 3e laag bestaat uit visco elastische laag die exact naar je lichaam vormt voor een optimaal comfort. Het Tempur materiaal is meer dan een basis traagschuim. Het geeft een uiterst comfortabel gevoel en een superieure lichaamsondersteuning. De matrassen zijn o.a. ontwikkeld voor de Tempur One Boxspring.

De Tempur One matrassen zijn verkrijgbaar in 3 stevigheden. Het verschil in zachtheid van het Tempur materiaal zorgt voor de verschillende stevigheden.
De tijk is afritsbaar en wasbaar op 40 graden in de wasmachine zodat u altijd een fris matras heeft. Tempur geeft 10 jaar volledige garantie op de matrassen.

De matrassen zijn uit te proberen in onze showroom in Nunspeet

De vermelde prijs is de prijs van een Tempur ONE matras in de maat 70 x 200 cm. Mocht u de prijs willen weten van een andere maat Tempur One matras neem dan contact met ons op via de offerte knop.