Extra informatie

Levertijd
Uit voorraad Dikte topper
10 cm

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 799,00

€ 399,50

Showmodel Comfort Topper

De Tempur Comfort Topper is 7 cm dik en kan worden geplaatst op ieder conventioneel matras en geeft u een betere nachtrust en extra comfort.

* Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
* Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
* Beschikt over een hoes ontworpen met een soepele dubbele jersey-zijde en een 'warme' velours zijde, afhankelijk van uw voorkeur
* De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 40°C
* De hoes is antibacterieel en hypoallergeen

Reiniging en onderhoud
Het TEMPUR Original matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.

De meeste TEMPUR Hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Hieronder vallen echter niet de speciale hoezen, waarin TEMPUR materiaal verwerkt zit (bijvoorbeeld het Deluxe matras). Deze kunnen worden verwijderd en geventileerd, maar niet worden gewassen of gestoomd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Deze zal niet verdwijnen wanneer u de hoes wast.

Nog 1 op voorraad!