Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Nee Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
21

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 645,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Comfort gestoffeerd

De Comfort is een gestoffeerde matras uitgevoerd met een 3 zone DPPS pocketveer, 18 cm hoog voor een optimale drukverdeling. Daarboven op vindt u een 3 cm HR schuim voor een heerlijk comfortabel gevoel. De kern is afgedekt met 100% polyester. Door de onderlaag met een open structuurschuim en een antraciete ventilalie bodem is de matras uitstekend ventilerend. Bovendien hoeft u de matras niet meer te keren.

De tijk bestaat uit breicel, 38%Tencel en 62% polyester. Tencel beschikt over optimale vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen. Het voelt superzacht aan en zorgt voor een goede ventilatie en dus voor een ideaal slaapcomfort.

De matras is 18 cm dik en in 4 stevigheden te krijgen, in soepel, medium, stevig en extra stevig.
De matras is in diverse stofsoorten te stofferen, onderverdeeld in 5 stofgroepen, n.l. Stofgroep A, B, C, D en E

De matrassen zijn met of zonder bies te bestellen en optioneel zijn de matrassen met sierhandvaten te bestellen tegen een meerprijs van €100,- (alleen mogelijk in combinatie met bies)

Een Personal Support is mogelijk, dit wil zeggen 1 kern met 2 hardheden. Dit is mogelijk vanaf de maat 160 x 200cm. Meerprijs voor een personal Support is €150,-

De vermelde prijs is de prijs van een gestoffeerde Comfort matras in de stofgroep A, mocht u de prijs willen weten van een B, C, D of E stof neem dan contact met ons op via de offerte knop.