Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Nee Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
21

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.145,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Deluxe gestoffeerd

De matras Deluxe is uitgevoerd met 5 zones uitgevoerd in DPPS 12 cm hoge pocketveren. Dit is afgedekt met 3 cm HR schuim voor een optimale drukverdeling en optimaal comfortgevoel. De kern is afgedekt met 100% polyester.

De onderlaag is een open structuurschuim, antraciete ventilatiebodem met 4 handvaten voor een optimale ventilatie. U hoeft de matras dan ook niet te keren.

De tijk is gemaakt van breisel , 38% Tencel en 62% polyester. Tencel beschikt over optimale vocht en temperatuur regulerende eigenschappen. Het voelt superzacht aan en zorgt voor een goede ventilatie en dus voor een ideaal slaapcomfort.

De matras is in 4 stevigheden te leveren, namelijk soepel, medium, stevig en extra stevig. Bovendien is tegen een meerprijs de matras uit te voeren met sierhandvaten. (alleen mogelijk met bies).

Ook is er een Personal Support mogelijk, dit wil zeggen 1 kern met 2 hardheden. Dit is mogelijk vanaf de maat 160 x 200 cm en heeft een meerprijs van €150,-

De vermelde prijs is de prijs van een Auping Deluxe matras uitgevoerd in stofgroep A. Wilt u de prijs weten van een Deluxe matras gestoffeerd in een B,C,D of E stof neem dan contact met ons op via de offerte knop.