Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.085,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping Criade Boxspring

De Criade boxspring is een bijzonder opvallende eye-catcher in je slaapkamer die je geheel naar eigen stijl kunt aanpassen. Het frame is het meest in het oog springende detail van deze boxspring, verkrijgbaar in 10 kleuren. Je kunt eindeloos combineren met stofkeuze en kleur en diverse hoofd- en voetborden. Zo maak je van de Criade echt jouw Criade.

Het frame is niet alleen qua kleur en uitstraling de basis van de Criade maar ook dusdanig gebouwd dat je er makkelijk onder kan stofzuigen. De Boxspring is te krijgen in vlakke uitvoering maar ook in een 1-motorige, 2-motorige of 3-motorige uitvoering. De elektrisch verstelbare boxsprings zijn voorzien van Auping Connect: een apparaatje onder je verstelbare bedbodem dat je bedient via een bijbehorende app op je telefoon. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer wakker te liggen door je snurkende partner dankzij de anti-snurk functie. Ook is er een slimme wekkerfunctie die je rustig wekt wanneer je het licht slaapt en kan je het bed aansluiten op alle andere slimme apparaten thuis. Bovendien is de boxspring compleet te maken met de matrassen van Auping.

Auping heeft de boxspring gebouwd met als uitgangspunt de spiraalbodem, hierdoor is de boxspring uitstekend ventilerend.

Kiest u voor de gestoffeerde matrassen van Auping dan hoeft u die niet te keren. Er zijn 3 gestoffeerde matrassen van Auping beschikbaar, de Comfort, de De Luxe en de Prestige matrassen. Elke matrastype is weer te verkrijgen in 4 hardheden zodat we de matrassen optimaal kunnen personaliseren. De toppers zijn vast te maken aan de matrassen, hiermee voorkomt u het schuiven ten opzichte van elkaar.

De Criade is compleet te maken met diverse hoofd- en voetborden in verschillende hoogtes en verschillende stofgroepen (A, B, of C keuze) De beschikbare hoofdborden zijn o.a. hoofdbord Plain, Cushion, Bend of Square.
IN voetborden zijn beschikbaar voor de Criade de Plain, Bend en Square. Voor een vrijblijvende prijsopgave vraag hieronder een offerte aan

Bij Auping heb je de keuze in 3 stofgroepen, nl stofgroep A, unigekleurd, stofgroep B, rijke effecten en stofgroep C: verfijnde weefstructuren

Er is al een Criade boxspring leverbaar vanaf €1085,- ( Boxspring vlak 80 x 200cm, uitgevoerd in stofgroep A, zonder matrassen, topper, hoofd- en voetborden)

De Criade staat opgesteld in onze winkel in Apeldoorn.

Voor een prijsopgave van de Criade boxspring met een hoofdbord Plain, Cushion of Square