Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.915,00

€ 1.695,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Boxspring Preston Royal 20

Deze stijlvolle boxspring combinatie biedt een heerlijk ligcomfort door o.a. de keuze mogelijkheid voor diverse matrassen c/q toppers uitgevoerd met diverse comfort materialen. U heeft 25 jaar garantie op veer- en frame breuk van deze 20cm dikke boxspring. Standaard wordt de boxspring geleverd met gestoffeerde Basic matrassen (pocketveer met comfortschuim) in soepele of stevige uitvoering. Tegen een meerprijs kunnen we ook een volledig koudschuim matras met comfortzones, een pocketveer matras met traagschuim of een pocketveer met koudschuim leveren. Het comfort wordt compleet gemaakt door de bijgeleverde topper. Standaard topper is de Basic comfortschuim topper maar ook hier is tegen een meerprijs keuzemogelijkheid in toppers uitgevoerd in verschillende comfortmaterialen en uitvoeringen. Het glad gestoffeerde hoofdbord, 7 cm dik is standaard 100cm hoog maar kan ook op 80 cm geleverd worden met naar keuze gelijk aan de boxspring of oversized (10cm aan elke zijde uitstekend)
Ook is electrische verstelbaarheid van de boxsprings mogelijk tegen meerprijs. Ook zijn er tegen meerprijs diverse (Design) hoofdborden te combineren. Boxspring, matrassen en hoofd/voetbord zijn te leveren in diverse stofsoorten en kleuren.
Neem een kijkje in een van onze winkels voor een compleet overzicht van de stofsoorten en kleuren. De boxspring is ook te leveren in een Royal 25 (25cm) en een Royal 30 (30cm) variant. Kijk voor de specificatie van deze boxsprings op onze website. Uiteraard is de boxspring electrisch verstelbaar (tegen een meerprijs) te leveren

Voor uitgebreid advies over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze specialisten in Apeldoorn of Nunspeet of breng een bezoek aan een van onze winkels.
De Preston Royal 20 staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn en Nunspeet.