Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig Dikte
Nee

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.395,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Elysium

Auping Elysium is een volledig Circulair matras met 3 zones in a-symetrische uitvoering. Door de harmony-pocs comfortlaag (comfortlaag voorzien van meer dan 800 mini pocketveertjes)voelt de matras heerlijk aan alsof je omarmt wordt. Door de opbouw van deze laag is de matras heerlijk ventilerend. Er zit geen schuim of latex in de matras dit maakt dat de matras niet broeierig aanvoelt. De tijk is afritsbaar en wasbaar op 60 graden. De matras is verkrijgbaar in 4 bodytype varianten, n.l een X, I, A, en een Y bodytype en ieder bodytype is weer te verkrijgen in een soepel, medium en een stevige uitvoering.

Bodytype X is een matras geschikt voor mensen die de schouders en heupen breder hebben dan de taille. Zowel de schouder als de heupzone in dit type matras zijn zachter. Hierdoor kunnen je schouders en heupen s'nachts lekker wegzakken in het matras.. De taille zone, die zich tussen de heup en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor je middel goed wordt ondersteund.

Bodytype A is een matras geschikt voor mensen die smalle schouders en de heupen breder hebben dan de Taille. De heupzone in dit matras is dieper dan de schouderzone. Op deze manier kunnen je heupen lekker wegzakken in het matras zodat je geen druk ervaart tijdens je slaap en je makkelijk van houding verandert tijdens het dromen.

Bodytype Y is een matras wanneer je schouders breder zijn dan je taille en heupen. De schouderzone in dit matras is iets dieper waardoor je schouder dieper wegzakt in de matras zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

Bodytype I is een matras voor mensen die de heupen ongeveer even breed hebben dan de taille en schouders. Deze matras heeft een gelijkmatige verdeling van de zones, zodat je lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt te liggen.

De matrassen liggen nu in de showroom Apeldoorn en Nunspeet en zijn uitgebreid te testen.

De vermelde prijs is de prijs van een 70 x 200 cm Auping Elysium. Wilt u de prijs weten van een andere maat Auping Elysium neem dan via de offerte knop contact op met ons op.