Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
breisel 36% viscose/64% polyesther, 1 cm polyether Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig of extra stevig Dikte
18

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 595,00

Auping Inizio matras

Auping Inizio Pocket matras:

Deze matras heeft 3 comfortzones en is 18 cm hoog. De kern bestaat uit DPPS® Pocketveren, zodat je de juiste ondersteuning ervaart tijdens het liggen én draaien in de slaap. En dankzij de comfortlaag van Latex voelt de matras heerlijk comfortabel aan.

Inizio, de Latijnse vertaling voor 'beginnend' zegt het al, de basismatras van Auping. Niet zomaar een matras, maar een echte Auping. Alle belangrijke eigenschappen zoals ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge Auping standaard. Deze eigenschappen in combinatie met de scherpe prijs, zorgen ervoor dat kiezen voor slaapcomfort op het hoogste niveau bereikbaar wordt voor iedereen.

Latex wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort. Bij de Auping Inizio bestaat deze laag uit latex (waarvan 20% natuurlatex) en geeft een prettige combinatie van veerkracht en zachtheid.

De ergonomische kern van de Inizio heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 3 verschillende zones; stevig voor de heupen, zachter voor schouders en benen.

Product specificaties:

Tijk: breisel 36% vicose / 64% polyester , 1cm polyether
Comfortlaag: latex
Kern: 3 comfortzones DPPS® Pocketveren 12 cm hoog
2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Onderlaag: ventilerende, geperforeerde polyehter onderplaat, viltbodem
Hoogte: 18 cm
Mogelijkheid tot het kiezen van een standaard tijk en een wasbare tijk.
Optioneel is een Personal Support, dit wil zeggen 1 kern met 2 hardheden vanaf de maat 160 x 190 cm. Meerprijs is dan €100,-
U kunt ook kiezen voor een Duo Core: 2 kernen, 1 of 2 hardheden vanaf de maat 160 x 190 cm, alleen mogelijk met een wasbare tijk.
Meerprijs is € 300,- inclusief wasbare tijk. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Cradle to Cradle matrassen:

Het Cradle to Cradle zilver certificaat is toegekend aan de volgende matrassen van Auping: Inizio, Adagio, Cresto (Visco), Maestro (Visco) en Vivo, vanwege de materiaalkeuze, de recyclebaarheid en het productie proces. C2C Zilver houdt in dat meer dan 50% van de gebruikte materialen hergebruikt worden

De opgegeven prijs is de prijs van een 70 x 200 cm Inizio matras met een standaard tijk. Wilt u de prijs van een ander maat neem dan contact op via de offerte knop.