Extra informatie

Levertijd
5 - 6 weken Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig Dikte
22

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.095,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Evolve

De Auping Evolve matrassen zijn de eerste circulaire matrassen ter wereld. De Auping Evolve matrassen bestaan uit slechts 2 materialen (metaal en Polyester), hebben geen schuim en lijm waardoor de matrassen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw matras. Dit is natuurlijk goed voor het milieu maar ook perfect voor je nachtrust. De matras is zacht en perfect ventilerend waardoor je vaster slaapt en minder transpireert.

De Auping Evolve matrassen zijn in 4 type matrassen te leveren, n.l.:

Bodytype X is een matras geschikt voor mensen die de schouders en heupen breder hebben dan de taille. Zowel de schouder als de heupzone in dit type matras zijn zachter. Hierdoor kunnen je schouders en heupen s'nachts lekker wegzakken in het matras.. De taille zone, die zich tussen de heup en schouderzone bevindt, is iets steviger waardoor je middel goed wordt ondersteund.

Bodytype A is een matras geschikt voor mensen die smalle schouders en de heupen breder hebben dan de Taille. De heupzone in dit matras is dieper dan de schouderzone. Op deze manier kunnen je heupen lekker wegzakken in het matras zodat je geen druk ervaart tijdens je slaap en je makkelijk van houding verandert tijdens het dromen.

Bodytype Y is een matras wanneer je schouders breder zijn dan je taille en heupen. De schouderzone in dit matras is iets dieper waardoor je schouder dieper wegzakt in de matras zodat je rug in een natuurlijke houding blijft liggen.

Bodytype I is een matras voor mensen die de heupen ongeveer even breed hebben dan de taille en schouders. Deze matras heeft een gelijkmatige verdeling van de zones, zodat je lichaam in een mooie natuurlijke en comfortabele rusthouding komt te liggen.

Elk bodytype matras is te leveren in een soepele, medium en stevige uitvoering.

Het is belangrijk om te weten waar alle ingrediënten vandaan komen die in de matrassen gebruikt worden, daarom heeft Auping dit vastgelegd in het Circulairity paspoort: Scan het Niaga label met je smartphone aan de zijkant van het matras en ontdek waar Auping Evolve van gemaakt is. Objectief, eerlijk en transparant.

De matras is voorzien van een afritsbare wasbare polyester tijk (40 graden) zodat u altijd een frisse matras heeft. Een losse tijk is tegen meerprijs te leveren. De matras hoeft u niet te keren en heeft een ventilerende viltbodem.

We hebben de matrassen voor u in onze showroom Apeldoorn en Nunspeet liggen voor een uitgebreide test!!

De vermelde prijs is de prijs van een Evolve matras van 70 x 200 cm. Wilt u de prijs weten van een andere maat Evolve matras neem dan contact met ons op via de offerte knop.