Extra informatie

Levertijd
I.v.m. het Corona Virus nader te bepalen Proefslapen
Naar Auping voorwaarden 90 dagen Tijk
N.v.t. Hardheid
Naar keuze, soepel, medium, stevig Dikte
22

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.015,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Auping matras Evolve

De Auping Evolve matrassen zijn de eerste circulaire matrassen ter wereld. De Auping Evolve matrassen bestaan uit slechts 2 materialen (metaal en Polyester), hebben geen schuim en lijm waardoor de matrassen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden voor een nieuw matras. Dit is natuurlijk goed voor het milieu maar ook perfect voor je nachtrust. De matras is zacht en perfect ventilerend waardoor je vaster slaapt en minder transpireert. De Auping Evolve matrassen zijn in 3 type matrassen te leveren, een X model (schouders en heup breder dan de taille), een Y model (schouders breder dan de taile en de heupen) en een I model (schouders ongeveer gelijk aan aan de taille en de heupen). Elk matrastype is weer leverbaar in een soepele, medium of stevige uitvoering.

Het is belangrijk om te weten waar alle ingrediënten vandaan komen die in de matrassen gebruikt worden, daarom heeft Auping dit vastgelegd in het Ciculairity paspoort: Scan het Niaga label met je smartphone aan de zijkant van het matras en ontdek waar Auping Evolve van gemaakt is. Objectief, eerlijk en transparant.

De matras is voorzien van een afritsbare wasbare polyester tijk (40 graden) zodat u altijd een frisse matras heeft. Een losse tijk is tegen meerprijs te leveren. De matras hoeft u niet te keren en heeft een ventilerende viltbodem.

We hebben de matrassen voor u in onze showroom Apeldoorn en Nunspeet liggen voor een uitgebreide test!