Extra informatie

Levertijd
7 - 8 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 889,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Zweefdeurkast Preston Nadia

Zweefdeurkast Nadia is leverbaar in verschillende breedte- en hoogte maten en in 8 verschillende kleuren, namelijk: Poolwit, Zijden grijs, Terra mat. Basalt Jackson eiken, Sonoma eiken, Platin eiken en Macadamia noten.
De kast is leverbaar met 1 kristal spiegeldeur in combinatie met een dekor deur of tegen meerprijs alle deuren uitgevoerd met kristallen spiegeldeuren of een combinatie van glas en kristallen spiegeldeur of alle deuren in gekleurd glas. De grepen zijn leverbaar in Alu-mat, Chroom, Poolwit, Zijde grijs,Terra mat en Basalt, keuze van de binnenkleur is Berken of Linnen Grijs.
De breedtematen zijn 160 cm, 180 cm, 200 cm, 240 cm, 270 cm en 300 cm, de hoogte maten zijn 223 cm of 240 cm hoog.
De kast kan uitgebreid worden met diverse accessoires zoals deurdempers, losse (extra) legplanken, lade elementen, inbouwsets, etc.

De ruimte die nodig is om de kast te monteren is de aangegeven maat plus 2,5 cm, zowel aan de bovenkant als aan de zijkant.

U heeft al een zweefdeurkast Nadia vanaf € 889,- (160 cm breed, 223 cm hoog, deuren decor) incl bezorgen maar exclusief montage.

Uiteraard kunnen wij de kast voor u monteren, hiervoor brengen we €150,- in rekening. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze specialisten in Nunspeet of Apeldoorn..