Extra informatie

Levertijd
3 - 4 weken Proefslapen
Nee Tijk
N.v.t. Hardheid
N.v.t. Dikte
21

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.299,00

TEMPUR® Cloud Matras 21 cm

Ervaar de intense zachtheid van de TEMPUR Cloud Matras! De Cloud Matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.

De juiste keuze
De TEMPUR Cloud Collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR... met een zachter gevoel. De matrassen de zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt

* Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
* Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
* Comfortlaag van extra soft TEMPUR materiaal voor een nog zachter gevoel
* De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C
* De hoes is antibacterieel en hypoallergeen

Reiniging en onderhoud
Het TEMPUR Cloud matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.

De meeste TEMPUR hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan. Deze zal niet verdwijnen wanneer u de hoes wast.

TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. TEMPUR matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.

Matrasdikte: 21 cm
A 5 cm Extra soft Tempur comfortlaag
B 5 cm Tempur ondersteuninglaag
C 11 cm duurzame onderlaag