Extra informatie

Levertijd
Uit voorraad Proefslapen
Ja Tijk
Breeze Hardheid
Soepel Dikte
24

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 1.595,00

€ 798,00

Showmodel Vivo matras 90 x 200 cm

Showmodel Auping Vivo Pocket matras: 90 x 200cm Soepel

De Vivo is een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail en niet voor niets meerdere malen als beste getest bij De Consumentenbond. Deze matras heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van Latex Pura voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijf je op een prettige temperatuur en haal je het maximale uit je slaap.

De Vivo tijk is voorzien van een speciale stof dat een temperatuur regulerende werking heeft. Het helpt je af te koelen als je het te warm hebt en op te warmen als je het te koud hebt. Latex Pura wordt gebruikt in de comfortlaag en bepaalt voor een groot deel het ligcomfort. Latex Pura bestaat voor 50% uit natuurlatex, is een kwalitatief hoogwaardig ventilerend materiaal, wordt duurzaam geproduceerd en is exclusief gemaakt voor Auping.

De ergonomische kern van de Vivo heeft een asymmetrische opbouw en is onderverdeeld in 5 verschillende zones; stevige zones voor de heupen en de onderrug, zachtere zones voor het hoofd, de schouders en benen. De Vivo matras heeft een dubbele comfortlaag in de schouderzone en een extra zachte heupzone, met drukverlagend Visco Activ schuim dat zich vormt naar de contouren van de schouder en heup waardoor de wervelkolom nog beter in positie komt.

Product specificaties:

Tijk : Breeze 40% Tencel®* / 60% polyester + PCM finish, 3D-breisel 6,5 mm (100% polyester), 1 cm polyether, Climawatt (200 gr/m2)
Nature 70% katoen / 15% polyamide /15% viscose + PCM finish 600 gr/m250% schapenwol / 45% polyester / 5% wildzijde
Rits : aan bovenzijde, tussen border en bovenblad
Comfortlaag : latex Pura
Kern : 2 cm 3D-breisels met flexibele schouder en heupzone, 5 comfortzones DPPS® pocketveren 14 cm hoog + visco schouderzone
2 typen zijstroken voor een uniforme hardheid: 1 voor soepel/medium en 1 voor stevig/extra stevig
Kern is afgedekt met 100% polyester
Onderlaag : ventilerende, geperforeerde polyeter onderplaat, antraciete viltbodem
Aantal zones: 5
Hoogte: 24 cm
Hardheid: soepel,


Cradle to Cradle:

Het Cradle to Cradle zilver certificaat die op de Auping matrassen: Inizio, Adagio, Cresto (Visco), Maestro (Visco) en Vivo, vanwege de materiaalkeuze, de recyclebaarheid en het productieproces. C2C zilver houdt in dat meer dan 50% van de gebruikte materialen her te gebruiken is.

Nog 1 op voorraad in ons Filiaal Apeldoorn, op is op.