Extra informatie

Levertijd
Nee Proefslapen
Nee Tijk
N.v.t. Hardheid
Ondersteunend en zacht Dikte
29

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 899,00

€ 445,00

Showmodel Sealy Classic matras

CLASSIC COMFORT LEVEL 29 cm, 90 x 200 cm
comfort en ondersteuning In de gloednieuwe Sealy Hybrid komen onze twee beste slaaptechnologieën samen in één weldadige nachtrust.
Het verkoelende comfort van geltraagschuim bovenop. De diepe ondersteuning van titaniumlegering-spiralen eronder.
Nu hoeft u niet meer te kiezen tussen deze twee materialen, want de Sealy Hybrid is de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.
- OptiCool™-geltraagschuim: Vervaardigd met geavanceerd OptiCool™-geltraagschuim, dat overtollige warmte effectiever afvoert dan een matras met alleen standaard geltraagschuim.
- Gel CoreSupport Center™: Het middelste deel van de matras is speciaal ontwikkeld om extra ondersteuning te bieden aan het zwaarste deel van het lichaam en de levensduur van de matras te verlengen.
- ForeverFlex™-stof: Deze gloednieuwe stof heeft een stijlvol, eigentijds ontwerp en uitstekende elastische eigenschappen, voor een extra omhullend, omsluitend gevoel
- Apex™ HS-pocketveren: Individueel verpakte pocketveren met een titanium legering vormen zich perfect naar uw lichaam, bieden de benodigde steun en geven minder bewegingen van uw partner door.
- SolidEdge™ HD-systeem: De rand van de matras biedt een stevige ondergrond om op te zitten, en vergroot het bruikbare slaapoppervlak, waardoor u veel meer ruimte hebt om u uit te strekken.Nog 2 op voorraad