Extra informatie

Levertijd
3 - 5 werkdagen Vulling
100% witte Mazurische ganzendons Tijk
N.v.t. Wasvoorschriften
Nee Vulgewicht
560 gram

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 346,00

€ 239,00

Preston Platinum enkel dekbed ganzendons

Het Preston Platinum (enkele) ganzendonzen dekbed is een heerlijk dekbed uitgevoerd met een katoen satijnen tijk en is een wamteklasse 2 (winter) dekbed. Het dekbed is voorzien van 100% witte Mazurische ganzendons waardoor het heerlijk om je heen valt en licht aanvoelt. Het 100% ganzendons zorgt voor een optimale ventilatie en isolatie. Het ganzendons is verwerkt in cassettes met opstaande schotjes en een opstaande rand waardoor het dons goed op zijn plaats blijft zitten.
Het dekbed is RDS gecertificeerd en voorzien van het Nomite en Downafresh greenline label.

Producten die gecertificeerd zijn naar de Resposible Down Standard dragen bij aan het dierenwelzijn van eenden en ganzen. Dit betekent dat ze gezond leven, geen pijn lijden en geen angst of stress ervaren. Om dit te waarborgen is de gehele keten, van boerderij tot eindproduct gecontroleerd en goedgekeurd door Control Union, een onafhankelijk certificeringsorgaan.

De uitleg van de warmteklasse is als volgt:

Warmteklasse 1 (winter plus deel) is een echt warm dekbed ideaal voor de koude slaapkamer en e/of mensen die het nogal snel koud hebben.
Warmteklasse 2 (winter deel) passen het beste bij ons klimaat en zullen de meeste mensen goed bevallen.
Warmteklasse 3 (Lente/herfst deel) is met name geschikt voor mensen die het snel warm hebben en/of voor gebruik in verwarmde kamers.
Warmteklasse 4 (zomer) is een echt zomerdekbed, wat zelfs in warme nachten nog optimaal comfort biedt.

Nomite is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Donzen dekbedden met het Nomite label zijn geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Downafresh Greenline is een keurmerk van de European Dow & Feather Association (EDFA) Dit is en samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa, en staat voor het volgende:
Downafresh Greenline garandert dat het vulmateriaal aan de hygienische eisen van EN 12935
De Greenline verwerking houdt in dat bij de productie geen agressieve middelen zijn gebruikt en dat het vulmateriaal van afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is.