Extra informatie

Levertijd
9 tot 12 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 1.699,00

Offerte?

Stuur ons een e-mail met jouw gegevens of bel 055 - 522 15 76 voor meer info.

Preston Boxspringset Knokke

De Preston Boxspringset Knokke is een mooie en comfortabele boxspring uit de Preston serie met een warme uitstraling voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het hoofdbord is extra dik en rijk gestoffeerd voor een warme en hoogwaardige uitstraling. De standaard blokpoten geven de boxspring een klassieke uitstraling. Ook het comfort is van een zeer goed niveau. De standaard Supreme topper is voorzien van een 6 cm HR schuimen 3 d ventialtie-gaas voor optimaal comfort en ventilatie. Tegen meerprijs is er een Supreme gelfoam en Supreme traagschuim topper leverbaar
De standaard Sence Ice afwerking zorgt voor een nog beter slaapklimaat. De pocketveer matrassen (280 veren per m2) zijn voorzien van 7 zones zorgen voor de juiste ondersteuning en zijn in een medium en stevige uitvoering te verkrijgen. Voor een meerprijs zijn ook matrassen leverbaar in een medium of stevige uitvoering verkrijgbaar met 320 veren per m2 .

Tegen meerprijs is de boxspringset leverbaar in een elektrische uitvoering, ook is er een bijpassend voetbord leverbaar.

De Boxspringset is te leveren in veel verschillende stoffen en kleuren, de vermelde prijs is de boxspringset uitgevoerd in de standaard stofgroep.

De Preston boxspringset Knokke staat opgesteld in onze showroom in Apeldoorn en Nunspeet.