Essenza Home

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, plaids, kussens… al deze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent.

Al sinds 1961 ontwerpt, produceert én distribueert ESSENZA HOME trendy homestyling producten voor verschillende interieurstijlen. In het begin alleen voor fabrikantenmerken, later - in 1988 - zag ook het eerste eigen merk ESSENZA het licht. Door toenemende internationale samenwerkingen, het aantrekken van licentiemerken en het opzetten van eigen verkoopkantoren in het buitenland is ESSENZA HOME inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lifestyle.

De collectie

De collectie bestaat uit luxe bed- en badtextiel. Met dit uitgebreide productassortiment en meerdere seizoenscollecties per jaar bieden wij een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer. Zij voeren twee eigen merken: ESSENZA en COVERS & CO en een aantal licentiemerken: Marc O’Polo, Esprit en Pip Studio. Het diverse aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en smaakvoorkeuren. Zo kan iedereen van zijn huis een thuis maken. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Je thuis voelen.

De dekbed overtrekken van Essenza, COVERS & CO, Marc O'Polo, Esprit en Pip Studio zijn tevinden in onze showrooms.