Damai

Mode voor op bed

Damai

Damai

Het merk Damai bestaat al meer dan 50 jaar en het merk richt zich op het ontwerpen van bedtextiel van hoge kwaliteit. Voor de Damai dekbedovertrekken wordt gebruik gemaakt van fijne stoffen, stijlvolle kleuren en unieke dessins. De inspiratie haalt Damai uit de huidige trends, waardoor de overtrekken altijd aansluiten bij de trends. Met de Damai dekbedovertrekken kunt u uw slaapkamer aankleden volgens uw eigen smaak!

De Damai dekbedovertrekken

Met de Damai dekbedovertrekken geeft u elke slaapkamer meteen een andere uitstraling. Een slaapkamer waar u zich prettig in voelt draagt ook bij aan een fijn gevoel als u slaapt. U heeft bij de overtrekken van Damai keuze uit diverse kleuren, patronen en dessins. Daarnaast kunt u kiezen voor een eenpersoonsovertrek of een tweepersoonsovertrek. Het merk Damai biedt zowel simpele overtrekken als opvallende overtrekken aan. Bij de iets simpele overtrekken kunt u denken aan een rustig patroon, een kleurverloop, strepen of een subtiele afbeelding. Vaak worden deze eenvoudige dessins gecombineerd met rustige kleuren zoals zwart, wit en grijs. U kunt ook kiezen voor een overtrek met een druk dessin met felle kleuren zoals roze, blauw of rood. Dankzij het ruime aanbod vindt u eenvoudig een passende overtrek voor elke slaapkamer! In onze collectie vindt u naast de Damai dekbedovertrekken ook dekbedden. Met een goed dekbed slaapt u het hele jaar door comfortabel. Wilt u ook even kijken bij onze andere producten? Dan kunt u kijken naar de collectie van onze andere slaapkamer merken.

Damai dekbedovertrekken kopen

Wilt u een Damai dekbedovertrek kopen? Bij Slaapidee kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen en u profiteert van meerdere voordelen. Zo wordt uw bestelling gratis geleverd en u heeft minimaal 3 jaar garantie op alle producten. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkels in Apeldoorn en Nunspeet. U kunt de producten dan eerst bekijken voordat u ze koopt!