Extra informatie

Levertijd
6 - 7 weken

* Verplichte velden

Availability: In voorraad

€ 2.095,00

Nachtrijk Boxspring Bastiaan Elektro

De Nachtrijk boxspringserie is ontwikkeld door zelfstandige slaapspecialisten met een jarenlange ervaring op het gebied van slapen. Het resultaat is een prachtige boxspringlijn waarin alle kennis en krachten gebundeld zijn.

De Bastiaan is opgebouwd uit 2 boxsprings voorzien van pocketveren in een metalen frame. De boxsprings zijn 17 cm hoog voorzien van 16cm zwart metalen blokpoten. Op de boxsprings liggen 7 zone pocketveer matrassen, 500 veren en 22 cm dik voorzien van een comfortschuim. U kunt kiezen uit een medium of stevige uitvoering van de matras. De boxspring word compleet gemaakt met een luxe comfort HR topper. Het luxe, rechte hoofdbord (119 cm hoog en 10cm dik) geeft de Bastiaan een fraaie uitstraling. De Bastiaan is leverbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrische uitvoering is voorzien van een pull back systeem waarin u met een eenvoudige handeling met de afstandsbediening in een comfortabele positie gebracht wordt.

De boxspring is tegen een meerprijs te leveren met een 1000 veren koudschuim matras.

De Bastiaan is leverbaar in vele kleuren en diverse maten. De levertijd van de standaard stoffen bedraagt 6 tot 7 weken.
U heeft al een Bastiaan vlakke boxspring van 140 x 200cm inclusief pocketveermatrassen, 7
zones 500 veren voor: €1395,- en een elektrische uitvoering voor €2095,-

De Bastiaan staat opgesteld in onze showroom Apeldoorn. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.